Головна Новини Зірки персона Лідерка KAZKA Олександра Заріцька тепер в статусі нареченої
commentss НОВИНИ Всі новини

Лідерка KAZKA Олександра Заріцька тепер в статусі нареченої

Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька виходить заміж за motion-дизайнера гурту Hawx, Павла Тараненка. Артистка оголосила про заручини

26 травня 2023, 12:45
Поділіться публікацією:








Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Instagram співачки. Також, Заріцька випустила новий кліп, де постала в образі нареченої.

Лідерка KAZKA Олександра Заріцька тепер в статусі нареченої

Олександра Заріцька з бойфрендом. Фото з Інстаграм

"А я все одно шукаю твої очі серед натовпу. На своїх концертах я співаю тобі пісню "Він" і усміхаюся, коли бачу, як люди цілуються. Кохання. Це так особливо. Любити. Навіть на відстані, навіть коли ми весь час разом. Мені тебе завжди буде мало", – написала вона під відео.

Радісною звісткою про заміжжя, зірка поділилася з шанувальниками в соціальних мережах.

"Друзі, я не можу і не хочу довго приховувати від вас цю надважливу новину. Вийшло mood-відео на пісню "БЕЗ КОХАННЯ". Звісно, я не просто так, постала там в образі нареченої. Я заручена! Досі не можу повірити", — написала лідерка KAZKA.

Виконавиця також опублікувала спільні фото з коханим-нареченим на природі. На одній зі світлин, видно каблучку на руці у Заріцької.


Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Відома співачка Алла Пугачова відреклася від рідної доньки Російська Примадонна не привітала свою старшу дочку Крістіну Орбакайте із 52-річчям, яке та відзначила напередодні, 25 травня.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — У співачки Анни Трінчер проблеми зі здоров’ям: співачка повідомила про перенесення концертів Українська зірка Анна Трінчер погано почувається через нещодавно пережиту операцію з видалення зубів мудрості. Тому вона прийняла рішення перенести власні виступи.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Під час виступу на власному концерті, Артем Пивоваров влаштував "доганялки" з охоронцем Артем Пивоваров продовжує дивувати зухвалою поведінкою під час своїх виступів на сольних концертах. Чимало його прихильників збентежені цими витівками, і навіть готові відмовитися від творчості артиста.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини