Головна Новини Зірки персона Лобода вирішила повернутися в Україну з концертом: скільки коштують квитки
commentss НОВИНИ Всі новини

Лобода вирішила повернутися в Україну з концертом: скільки коштують квитки

Співачка 14 серпня планує виступити в Одесі

19 липня 2021, 22:03
Поділіться публікацією:

Популярна українська співачка вже давно поїхала жити та працювати до Росії. Зараз планує виступити в одному з одеських клубів. Подію на своїй сторінці в Instagram анонсував клуб Ibiza Beach Club.

 Лобода вирішила повернутися в Україну з концертом: скільки коштують квитки

Світлана Лобода (фото з відкритих джерел)

 Відомо, що співачка після скандалів, що траплялися на її концертах в Україні, перестала проводити активну концертну діяльність в країні. Натомість вона почала більше виступати та гастролювати в Росії. Але схоже, що після скандалу її колишньої продюсерки з Кіркоровим, співачка планує знову почати виступати в Україні.

Поки Лобода не повідомляла у мережі, що приїде до Одеси з концертом, але на афіші в клубі вже є її ім'я та дата виступу. Вона збирається дати концерт 14 серпня.

Варто зазначити, що ціни на квитки Лободи доволі високі. На сайті одеського клубу вже почався їх продаж. Більшість вже недоступна.

Біля барної стійки найдешевші квитки коштують від 1 300 гривень. Решта від двох тисяч та до дванадцяти. На сьогодні в продажі доступні білети за 2 500, 4 500, 8 000, 12 000 гривень.

 Лобода вирішила повернутися в Україну з концертом: скільки коштують квитки   - фото 2

В коментарі користувачі соціальної мережі розділилися на два табори. Одні засуджують співачку за її виступи у Росії. Інші, навпаки раді, що співачка виступить нарешті в Україні.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що Лобода показала фото дочки в перші дні життя. Співачка Світлана Лобода в черговий раз зізналася в материнській любові. Її молодшій дочці Тільді виповнилося три роки. Фанати й шанувальники навперебій почали вітати співачку і її дочку, і бажати щастя зоряній сім'ї. Відомо, що Тільда з'явилася на світ в одній з кращих клінік Лос-Анджелеса. Багато ЗМІ писали, що батьком дівчинки є німецький музикант, лідер Rammstein Тілль Ліндеманн. Дівчинку нібито навіть назвали на його честь.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини