Головна Новини Зірки персона Мальдіви закривають свої кордони для російських зірок: у чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Мальдіви закривають свої кордони для російських зірок: у чому причина

Мальдівська Республіка оголосила про заборону на в'їзд ізраїльських громадян, серед яких Пугачова та Галкін

3 червня 2024, 14:30
Поділіться публікацією:

На тлі політичних заворушень, що охопили різні куточки світу, свої заходи безпеки посилюють Мальдіви. Острівна держава офіційно заявила про заборону на в'їзд для громадян Ізраїлю. Це рішення торкнулося і відомої російської співачки Алли Пугачової разом із її чоловіком, коміком Максимом Галкіним, які раніше засудили дії Росії в Україні та обрали Ізраїль як місце для свого нового будинку.

Мальдіви закривають свої кордони для російських зірок: у чому причина

Мальдіви закривають свої кордони для російських зірок

Дане рішення було після кількох місяців активних протестів жителів Мальдів, які виступають проти перебування ізраїльтян у країні. Як наслідок, знаменита пара позбавляється можливості відвідувати один із найбажаніших куточків земної кулі для відпочинку — Мальдіви.

Російські пропагандистські ЗМІ особливо наголосили, що заборона торкнулася саме Пугачової та Галкіна, якого в РФ визнали іноагентом. Це наголошує на спробі Кремля використати будь-яку можливість для дискредитації осіб, критично налаштованих до чинного режиму.

У відповідь на заходи Мальдів, ізраїльська влада виступила з офіційною заявою, закликаючи своїх громадян залишити територію островів якнайшвидше. Міністерство закордонних справ Ізраїлю наголосило, що у разі екстрених ситуацій вони не зможуть оперативно надати необхідну допомогу своїм громадянам.

Нагадаємо, що російська знаменитість, співачка-легенда Алла Пугачова, яка засудила терористичне вторгнення Росії в Україну, може відмовитися від свого замку в селищі Бруд поблизу Москви, на користь своїх дітей.

"Коментарі" також писали, що онук Пугачової таємно приїхав до Росії. Російський виконавець Микита Пресняков, який виїхав з країни-терористки РФ ще на початку повномасштабної війни в Україні, проживати у Сполучених Штатах, нещодавно навідався до рідної країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини