Головна Новини Зірки персона Мішина заговорила після розриву стосунків з Еллертом: довіра розкривається болем
commentss НОВИНИ Всі новини

Мішина заговорила після розриву стосунків з Еллертом: довіра розкривається болем

Напередодні актриса повідомила про розставання з переможцем шоу "Холостячка", сценаристом "95 кварталу" Олександром Еллерт

22 липня 2021, 14:17 comments6642
Поділіться публікацією:

За словами української акторки, головної героїні проекту "Холостячка" Ксенії Мішиної, яка напередодні повідомила про розставання зі своїм обранцем Олександром Еллертом, "іноді довіра розкривається болем, а любов народжується з холоду в серці". Так знаменитість підписала свою нову світлину в соцмережі Instagram, пише OBOZREVATEL.

Мішина заговорила після розриву стосунків з Еллертом: довіра розкривається болем

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт - фото з відкритих джерел

У публікації Мішина також зазначила, що краса - це найпростіша і водночас велика властивість жінки.

Мішина заговорила після розриву стосунків з Еллертом: довіра розкривається болем - фото 2

Напередодні переможець шоу "Холостячка", сценарист студії "95 квартал" Олександр Еллерт висловився про розрив стосунків із головною героїнею проекту, актрисою Ксенією Мішиною. Чоловік вважає, що у неї "в голові огірки усвідомленості" і він не може змінити це. У своєму Instagram-акаунті комік оприлюднив відповідну сторіз. Також відомо, що Еллерт відправився в подорож разом з Ксенією і її сином Платоном, але повернувся додому вже один.

До слова, після завершення романтичного проекту "Холостячка" стало відомо, що українській актрисі Ксенії Мішиній і коміку Олександру Еллерту вдалося зберегти свої стосунки, і пара залишилася разом. Закохані проживали спільно з сином актриси Платоном. Ксенія зізналася, що як тільки вимкнулися камери, з того часу вони не розлучалися і жили разом дуже щасливо. Закохані розповіли, що їм складно було приховувати свої стосунки, хоч вони й намагалися, але уважні підписники все помічали.

Вся країна спостерігала за тим, як розвиваються відносини першої української "холостячки" і Олександра Еллерта. Нещодавно вони нарешті показали, які зробили татуювання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Валентина

27 липня 2021, 15:20

Галина, Я с самого начала шоу предположила, что Мишина ни с кем не уживется! Зачем біло ей на пост-шоу говорить, что она любит Сашу со всеми его плюсами и минусами, если ты не знаешь человека !

Галина

22 липня 2021, 21:17

Было понятно с первого дня,что они не пара и долго вместе не проживут.Она королева,а он клоун.Ему до нее далеко.Не понимаю,зачем она его выбрала и опустилась до его уровня?Это просто интрижка.


Новини