Головна Новини Зірки персона Модель Playboy розповіла, що краса заважає їй знайти кохання
commentss НОВИНИ Всі новини

Модель Playboy розповіла, що краса заважає їй знайти кохання

Американська модель Елізабет Марі Шевальє зізналася, що через надто красиву не може знайти собі хлопця для серйозних стосунків

23 січня 2022, 19:45 comments1910
Поділіться публікацією:

27-річна модель Playboy Елізабет Марі Шевальє поскаржилася на те, що не може завести романтичних стосунків, оскільки чоловіків відштовхує її привабливу зовнішність. Про це повідомляє видання Mirror.

Модель Playboy розповіла, що краса заважає їй знайти кохання

Елізабет Марі Шевальє / Фото: @marieechev

Дівчина розповіла, що чоловіки часто запрошують її на побачення, але це закінчується одноразовими зустрічами. За словами Елізабет Марі, чоловіків лякає її краса та сильний характер.

"Мені говорили, що я лякаю хлопців, бо я висока (мій зріст майже 178 сантиметрів), гарна, і в мене дуже сильний характер. Насправді я дуже мила і любляча", — зізналася модель.

Дівчина, за життям якої у соціальній мережі Instagram спостерігає майже 3 мільйони фоловерів, зазначила, що пів року тому розлучилася зі своїм бойфрендом і з того часу зазнає невдач під час знайомств. За її словами, співрозмовники виявляються надто зухвалими й ставляться до неї як до товару, не бажаючи впізнати її як особистість.

Елізабет Марі розповіла, що її краса є для неї як благословенням, так і прокляттям, бо хлопці бачать лише гарну картинку та роблять поспішні висновки про її особистість, розглядаючи фотографії у бікіні.

Нагадаємо, що канадська супермодель минулого століття Лінда Євангеліста зізналася, як косметологічні операції знищили її життя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відома модель Демі Роуз продовжує зачаровувати шанувальників своєю красою. Цього разу красуня порівняла себе з відвертою Рапунцель, адже у дівчини теж дуже гарне та довге волосся.

Читай також, що відома топ-модель Келлі Гейл опублікувала еротичні фотографії майже без одягу, яких неможливо відвести погляд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини