Головна Новини Зірки персона На 53 роки молодша: як виглядає нова кохана Аль Пачіно (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На 53 роки молодша: як виглядає нова кохана Аль Пачіно (ФОТО)

Американський актор Аль Пачіно закрутив роман із 28-річною дівчиною: що відомо про його нову пасію

16 квітня 2022, 03:30 comments1360
Поділіться публікацією:

81-річний актор, зірка фільму "Хрещений батько" Аль Пачіно закрутив романтичні стосунки з дівчиною, яка молодша за нього на 53 роки. Про це повідомляє видання Page Six.

На 53 роки молодша: як виглядає нова кохана Аль Пачіно (ФОТО)

Аль Пачино

Відомо, що його нова пасія, яку звати Нур Альфаллах є представницею багатої кувейтсько-американської сім'ї й віддає перевагу суспільству чоловіків у віці. Разом з актором її бачили на обіді, присвяченому художній виставці Джуліана Шнабеля.

Джерело з оточення пари відзначило, що Аль Пачіно почав зустрічатися з дівчиною ще під час пандемії коронавірусу і різниця у віці не є для них проблемою, хоча актор старший навіть за батька своєї пасії.

До речі, 28-річна Нур Альфаллах раніше вже перебувала у стосунках з чоловіками, які були дуже старші за неї, наприклад, з 78-річним Міком Джаггером і 60-річним міліаредром Ніколасом Берггрюеном.

На 53 роки молодша: як виглядає нова кохана Аль Пачіно (ФОТО) - фото 2

Відзначив, що це перший раз, коли зірку фільму "Хрещений батько" помітили на побаченні після розриву з актрисою Мейталь Дохан два роки тому, яка була молодшою за актора майже на 40 років. І її така суттєва різниця у віці дуже непокоїла.

Нагадаємо, що відомий 57-річний актор, зірка фільмів "Скарб нації" та "Знамення" Ніколас Кейдж зіграв таємне весілля з 26-річним Ріко Шібату. Серед гостей була і колишня дружина актора Еліс Кім, з якою він залишився у добрих стосунках та їхній спільний син Кал-Ел.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 63-річна "королева поп-музики" Мадонна стала гостею вечірки Secret Garden Party, куди прийшла разом зі своїм 28-річним коханим Ахламаліком Вільямсом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини