Головна Новини Зірки персона На Макса Барських написали заяву в поліцію: що трапилося
commentss НОВИНИ Всі новини

На Макса Барських написали заяву в поліцію: що трапилося

Макс Барських поплатився за виконання пісні «Берега» російською мовою на концерті в Кременчуці

13 червня 2023, 14:10
Поділіться публікацією:

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "УНІАН".

На Макса Барських написали заяву в поліцію: що трапилося

Макс Барських. Фото з відкритих джерел

Український співак Макс Барських виступив на благодійному пісенному заході на Полтавщині і потрапив там у скандал.

Під час концерту артист виконав пісню "Берега" мовою країни-агресорки. Шанувальникам такі дії не припали до душі, тож вони вирішили викликати правоохоронців, аби ті "розібралися" зі знаменитістю. У результаті, на Барських написали заяву.

Сам артист поки що мовчить про даний інцидент. Проте, як зауважували раніше у його команді: Барських усіляко підтримує рідну країну з 24 лютого й спрямовує усі свої сили на допомогу Збройним Силам України.

Також, зірка у числі тих відомих українських артистів, хто почав переклади свою творчість солов’їною. Допомогти реалізувати йому цю ідею він запропонував і своїм прихильникам.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, - "Я слухаю російські пісні кожен день": блогерка не бачить у цьому проблеми Алхім заявила Ганні Трінчер, що і далі буде слухати російських виконавців. За словами української  блогерки з міста  Дніпро Анни Алхім, що раніше  звинуватили в наведенні  ракет РФ на  медичний заклад, вона не визнає проблемою російських виконавців і  пісні, що вони виконують.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Називає війну "специальной военной операцией": син Повалій став пропагандистом Кремля. Таїсія Повалій продовжує підтримувати Росію, а тепер до неї приєднався її син. Денис Повалій  відомий, як  патріот з проукраїнськими поглядами, він говорить про себе, що він — український артист, а зараз біженець в Іспанії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Харя Кришны

13 червня 2023, 13:21

Якщо б не цi мовнюки типу фарiон та ще дуже вiдома письменниця, вибачте, забув прiзвище - то в х...ла менше було б виправдань вiйни, а може, вiйни б зовсiм не було.

Харя Кришны

13 червня 2023, 13:16

Якщо б не цi мовнюки типу фарiон та дуже вiдомоi письменницi, вибачте прiзвище забув - тодi в х...ла менше було б виправдань за його вiйну, а може, вiйни б не сталося.


Новини