Головна Новини Зірки персона «На мене мужики чіпляються на вулиці»: солістка групи "НеАнгели" розкрила свій секрет підкорення чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

«На мене мужики чіпляються на вулиці»: солістка групи "НеАнгели" розкрила свій секрет підкорення чоловіків

Слава Камінська розповіла, на що звертають увагу чоловіки, коли бачать її

11 грудня 2020, 17:34 comments2044
Поділіться публікацією:

Учасниця групи "НеАнгели" Слава Камінська розкрила секрет того, як і чим вона підкорює чоловічі серця. Про це зірка розповіла за кулісами знімального майданчика шоу "Новорічна ніч на каналі" Україна ".

«На мене мужики чіпляються на вулиці»: солістка групи "НеАнгели" розкрила свій секрет підкорення чоловіків

ФОТО: З відкритих джерел

У Слави є улюблена цифра, яка вже не раз приносила їй в житті удачу. Артистка зазначила, що цифра 69 для неї багато значить. Одного разу вона навіть пов'язала її з шоу-бізнесом. У дівчини на тілі є татуювання з цифрою 69, а також на її номерному знакові присутня ця цифра.

Камінська розповіла, що коли на вулиці чоловіки бачать її татуювання з цифрою 69, то буквально починають на неї чіплятися. Однак зірка зізналася, що вони зовсім її не цікавлять, адже вона знайшла вже свого чоловіка. За гороскопом він так само як і Слава, рак. Навіть знак гороскопу нагадує співачці цифру 69.

За словами зірки, дивлячись на її номерний знак на машині, в якому є все та ж цифра 69, люди починають проявляти до неї більший інтерес. Крім того, ці цифри якимось магічним чином змушують всіх думати про Славу лише позитивно. Найбільше дівчині подобається, що у її хлопця збігається з нею знак зодіаку. І навіть в цьому цифра 69 принесла співачці удачу.

До слова, кілька років тому Слава Камінська разом з дизайнером Ельвірою Гасанова створили лімітовану колекцію одягу 69 by Slava Kaminska.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що холостячка вже живе з переможцем шоу і в мережі з'явилися докази , а також про те, що Білик похвалилася дорогим подарунком від Могилевської.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини