Головна Новини Зірки персона На узбіччі дороги виявлено оголене тіло американської блогерки: судмедексперт розкрив причину її смерті
commentss НОВИНИ Всі новини

На узбіччі дороги виявлено оголене тіло американської блогерки: судмедексперт розкрив причину її смерті

Вбивцю молодої дівчини поки що не знайшли

22 січня 2021, 09:53 comments2677
Поділіться публікацією:

На узбіччі дороги виявлено оголене тіло американської блогерки: судмедексперт розкрив причину її смерті

У США відбулося вбивство популярної блогерши - фото: з відкритих джерел

Відома американська Instagram - блогерша Алексіс Шаркі була виявлена в місті Х'юстон на узбіччі дороги без ознак життя. Напередодні вона була оголошена зниклою безвісти. Судмедексперт зробив заяви про причини її смерті.

Інститут судової медицини округу Харріс розкрив причину загибелі відомої 26-річної блогерки. Як виявилося, дівчина померла від удушення. У висновку судмедекспертизи йдеться, що смерть була визнана вбивством.

Алексіс Шаркі пропала відразу після Дня Подяки. У той день вона повинна була зустрітися з подругою, але на зустріч не прийшла. Тоді дівчина відправилася в будинок до блогерки, але її там не виявила. Потім тривогу забив чоловік Алексіс і повідомив про зникнення її матері. Далі про зникнення дівчини було повідомлено в поліцію.

Її знайшли через 3 дні. Оголене тіло Шаркі було виявлено біля ділянки міжштатної автомагістралі 10, приблизно в 17 милях на захід від центру Х'юстона. Вбивця дівчини на цей момент залишається невідомим.

Подруга Алексіс розповіла, що останнім часом дівчина була чимось налякана. Одна з версій — трагедія могла статися через те, що Алексіс стала публічною персоною. У соціальних мережах 26-річна блогерша зібрала вражаючу кількість підписників, ділячись знімками зі своєї гламурного життя і подорожей в далекі країни.

На цей момент правоохоронці проводять розслідування і шукають найдрібніші зачіпки з того дня, коли дівчина безслідно зникла. Припущень про те, хто так жорстоко міг розправитися з Алексіс, поки немає.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що  померла відома актриса, колишня дружина Алена Делона, а також про смерть сина всесвітньо відомої супермоделі Стефані Сеймур — 24-річного Гаррі Бранта.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини