Головна Новини Зірки персона Настя Каменських в образі мексиканки вразила фігурою (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Настя Каменських в образі мексиканки вразила фігурою (ФОТО)

Популярна співачка Настя Каменських взяла участь у новій фотосесії, де постала в образі мексиканки

4 липня 2021, 22:35 comments2063
Поділіться публікацією:

Відома українська артистка Настя Каменських любить приміряти різні образи й позувати в розкішному вбранні. Нещодавно знаменитість поділилася знімками з нової фотосесії, вразивши своєю витонченою фігурою.

Настя Каменських в образі мексиканки вразила фігурою (ФОТО)

Настя Каменських / Фото: @kamenskux

На своїй сторінці в Instagram виконавиця опублікувала знімки, на яких позує в образі мексиканки. Каменських вибрала для фотосесії гарну прозору сукню-рибку з вишивкою, яка ідеально підкреслювала її пишний бюст, струнку талію і довгі ноги. Свій образ співачка доповнила масивним золотим обручем, сережками, зеленими туфлями-човниками на підборах, а також макіяжем в коричневому відтінку, який підкреслив її природну красу.

Виконавиця зазначила, що ефектні кадри були зроблені фотографом Алексом Кордова в одному з найкрасивіших районів столиці Мексики — Койоакан.

Фоловери Насті оцінили її новий образ гідно: "Вау, дуже красиво", "Прекрасна", "Красива і завжди різна", "Дуже гарна сукня і Настя", "Шикарна", "Шикарний образ! Вам дуже він йде", "Настя, як можна бити такою шикарною та талановитою ", — відзначили шанувальники.

Нагадаємо, що популярна виконавиця Настя Каменських порадувала підписників сонячною фотографією в купальнику. Знаменитість вирішила скористатися хорошою погодою і позасмагати на задньому дворі свого будинку. Для відпочинку вона вибрала бікіні лимонного кольору.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська артистка Настя Каменських (NK) продемонструвала новий образ з сумочкою від елітного бренду Prada, вартість якої, за інформацією журналістів, становить майже 38 тисяч гривень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини