Головна Новини Зірки персона З сумкою за 38 тис. гривень: Каменських показала зухвалий образ (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

З сумкою за 38 тис. гривень: Каменських показала зухвалий образ (ФОТО)

Українська виконавиця Настя Каменських (NK) продемонструвала новий образ з сумочкою від елітного бренду Prada

17 травня 2021, 20:00
Поділіться публікацією:

34-річна українська артистка Настя Каменських (NK) вже повернулася з Мексики в Україні й продовжує радувати своїх фоловерів новими фотографіями.

З сумкою за 38 тис. гривень: Каменських показала зухвалий образ (ФОТО)

Настя Каменських (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала знімок, на якому демонструє свій стильний і зухвалий образ. Каменських позує в джинсовому топі, підкресливши свій пишний бюст і чорній міні-спідниці. З аксесуарів зірка вибрала ланцюжок, браслети, а доповнила свій look маленькою чорною сумочкою італійського бренду Prada, вартість якої, за інформацією журналістів, становить майже 38 тисяч гривень. Співачка поклала кучері, зробивши "мокрий ефект", підкреслила очі за допомогою коричневих тіней і вибрала матову помаду для губ.

Артистка в підписі до свого знімку запропонувала підписникам поміркувати на тему "хто така справжня жінка". Фанати знаменитості відразу ж відгукнулися: "Це та жінка, в якої горить вогонь. Ця та жінка, поруч з якою — світ стає яскравий, красивий, улюблений і гармонійний", "Настя, Ви ідеально підходите під опис" Справжня жінка "",  "Справжня жінка — це приклад наслідування і краси поєднання", "Та, яка любить, цінує і поважає себе ", — написали фоловери.

Нагадаємо, що 33-річна популярна артистка Настя Каменських, яка любить радувати шанувальників відвертими кадрами в купальнику, показала, як виглядала її фігура до схуднення.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна артистка Настя Каменських відвідала церемонію "Ніч химер" і підкорила всіх своєю фігурою в обтягуючій шкіряній сукні. Співачка доповнила образ виразним макіяжем, чорними босоніжками на високих підборах і оригінальним капелюшком, який прикривав половину її обличчя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Тато

17 травня 2021, 22:24

Тупая засранка. Цены себе не сложит. И почему на всех сайтах все видят эту макаку?


Новини