Головна Новини Зірки персона Настя Каменських з точністю повторила своє дитяче фото
commentss НОВИНИ Всі новини

Настя Каменських з точністю повторила своє дитяче фото

Каменських показала фото з особистих архівів

20 січня 2021, 17:10
Поділіться публікацією:

Настя Каменських з точністю повторила своє дитяче фото

Настя Каменських (фото з відкритих джерел)

Популярна артистка Настя Каменських, яка нещодавно підкорила підписників зухвалим образом, з точністю повторила свою дитячу фотографію.

На своїй сторінці в Instagram співачка опублікувала дитячий кадр з особистого архіву, на якому лежить на ліжку, схрестивши ноги й притиснувши долоні до обличчя. На майбутній зірці червоний светр і такого ж кольору кепка.

На іншій фотографії Настя повністю повторила свій образ, вибравши схожий червоний різдвяний светр і точно таку ж кепку, як в дитинстві.

"І кепка як і раніше підходить. Проведіть пальцем вліво, щоб знайти різницю ", — написала виконавиця.

Менше ніж за добу пост знаменитості зібрав понад 112 тисяч лайків і безліч коментарів від шанувальників. "Ти зовсім не змінилася", "В будь-якому віці прекрасна Настя", "Як була красунею, так і залишилася", "Ну Настусі нашій роки ні по чому", "Кучерява Сью", — прокоментували фоловери.

Чоловік зірки Потап також залишив свій коментар під постом, написавши, що любить обох і поставив два сердечка.

Нагадаємо, що українська виконавиця Настя Каменських розповіла фанатам, що допомагає їй завжди виглядати свіжо і красиво. Знаменитість розповіла, у скільки годин лягає спати і які процедури робить перед тим, як лягти в ліжко.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна зірка Настя Каменських не соромиться демонструвати на камеру свою шикарну і підтягнуту фігуру. Нещодавно в соціальній мережі вона поділилася пікантною фотографією, на якій позує в красивому комплекті нижньої білизни, прикрившись короткою шубою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини