Головна Новини Зірки персона У шкіряній сукні: Настя Каменських підкорила зухвалим образом
commentss НОВИНИ Всі новини

У шкіряній сукні: Настя Каменських підкорила зухвалим образом

Каменських отримала ще одну музичну премію

15 грудня 2020, 12:25
Поділіться публікацією:

У шкіряній сукні: Настя Каменських підкорила зухвалим образом

Настя Каменських в шкіряній сукні (фото з відкритих джерел)

Популярна артистка Настя Каменських любить дивувати публіку своїми яскравими та відвертими вбраннями. На цей раз знаменитість відвідала церемонію "Ніч химер" і вразила всіх своєю фігурою в обтягуючій шкіряній сукні.

На своїй сторінці в Instagram співачка опублікувала фотографію, на якій позує в закритій чорній шкіряній сукні. У своїй публікації, яка менше ніж за добу, зібрала близько 70 тисяч лайків, Каменських написала, що перемогла в номінації "Міжнародний хіт року". Співачка отримала нагороду за трек A Huevo, прем'єра якого відбулася у вересні.

Для церемонії Настя вибрала гарну сукню довжини міді, яка обтягувала її шикарну фігуру, а доповнила образ виразним макіяжем, чорними босоніжками на високих підборах і оригінальним капелюшком, який прикривав половину її обличчя.

Шанувальники не стримали свого захоплення: "Полуничка бомба, чесно кажучи", "Найкраща", "Жінка Кішка", "Дух захоплює, як ефектно", "В такому костюмі можна претендувати на суперпорно хіт", "Розкішний образ", — прокоментували фоловери. Чоловік артистки Потап також відреагував на зухвалий образ коханої й залишив коментар з трьома зеленими сердечками.

Нагадаємо, українська співачка Настя Каменських любить радувати шанувальників відвертими і яскравими фотографіями. Нещодавно вона опублікувала знімок, на якому позує в розкішному комплекті спідньої білизни та короткій шубці.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярний артист і музичний продюсер Потап відверто розповів, чи вдалося його синові Андрію від першого шлюбу, знайти спільну мову з новою дружиною Настею Каменських.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини