Головна Новини Зірки персона Не виходячи з авто: помер відомий російський актор
commentss НОВИНИ Всі новини

Не виходячи з авто: помер відомий російський актор

Деталей смерті актора поки не повідомляють

13 січня 2021, 19:28 comments2863
Поділіться публікацією:

13 січня помер відомий російський актор театру і кіно Дмитро Гусєв. Про раптову смерть талановитого чоловіка повідомляє Telegram-канал Mash.

Не виходячи з авто: помер відомий російський актор

Актор Дмитро Гусєв раптово помер. Фото із відкритих джерел

Актор помер, не виходячи з власного авто. За словами дорожніх робітників, які стали очевидцями трагедії, машина Гусєва "Шевроле Лачетті" зупинилася на парковці, але продовжила газувати.

Коли свідки вирішили перевірити, що відбувається, то виявили в салоні автомобіля чоловіка, який втратив свідомість. Швидше за все, Гусєв не встиг прибрати педаль з ноги газу, перш ніж відключився. Самостійно надати допомогу очевидцям не вдалося — машина була заблокована. Щоб дістатися до Гусєва, співробітникам МНС довелося розбити вікно.

Незважаючи на те, що на місце події оперативно прибули і медики, і поліцейські, врятувати актора не вдалося. На момент смерті Дмитра Гусєву було всього 45 років.

Причин раптової смерті поки не повідомляють.

Українським глядачам Дмитро Гусєв може бути знайомий завдяки різним російським кримінальним і мелодраматичним серіалам. Він знімався у "Швидкій допомозі", "Глухарі", "Фізруку", "Татусевих доньках", "Солдатах", "Законі і порядку". Одна з останніх його ролей — тесля Петро Сорокін в стрічці "Сільський детектив. Голка в копиці сіна". За всю кар'єру, в цілому, Гусєв з'явився мінімум в 140 фільмах і серіалах.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що з життя пішов представник радянського кінематографа, актор Денис Карасьов. Він грав в "Каменській", "Марші Турецького" і багатьох інших відомих картинах.

Також на порталі можна дізнатися, яким чином оголошена мертвою актриса, яка зіграла дівчину Бонда, виявилася живою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/breakingmash
comments

Обговорення


Новини