Головна Новини Зірки персона Нова інформація щодо смерті Метью Перрі: відомі результати токсикологічних аналізів
commentss НОВИНИ Всі новини

Нова інформація щодо смерті Метью Перрі: відомі результати токсикологічних аналізів

Судово-медична експертиза провела токсикологічний аналіз після смерті актора з серіалу "Друзі" Метью Перрі.

2 листопада 2023, 17:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Метью Перрі помер 28 жовтня у власному будинку, однак офіційна причина його смерті досі невідома. Нова інформація про смерть актора досі з'являється, наприклад попередні результати токсикологічних аналізів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання TMZ.

Нова інформація щодо смерті Метью Перрі: відомі результати токсикологічних аналізів

Актор з серіалу "Друзі" Метю Перрі. Фото з відкритих джерел

Нові аналізи від судово-медичної експертизи щодо токсикологічних аналізів свідчать, що в організмі Метью Перрі не виявили ознак наркотичних речовин, зокрема фентанілу та метамфетаміну.

Попри це, слід зазначити, що це був поверхневий аналіз. Для більш глибоких токсикологічних аналізів на наркотики чи ліки необхідно чекати близько 4-6 місяців. Після зібраних усіх даних поліція остаточно назве причину смерті Метью Перрі.

Нагадаємо, що після проведення розтину тіла актора слідчі не знайшли причини смерті, тому очікують на результати токсикологічних тестів. Тіло Метью Перрі дозволили забрати рідним.

Метью Перрі — це американо-канадійський актор, який відомий завдяки ролі Чендлера Бінга у культовому серіалі "Друзі". Серіал про шістьох друзів був в ефірі 10 років – з 1994 по 2004. Серіалі "Друзі" отримав багато престижних нагород та транслювався у понад 100 країнах світу. Останній епізод серіалу "Друзі" переглянуло понад 50 млн.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що актори з серіалу "Друзі" відреагували на смерть Метью Перрі. Ліза Кудроу, Девід Швіммер, Метт Леблан, Кортні Кокс та Дженніфер Еністон випустили спільну заяву.

Також "Коментарі" писали про останнє фото, яке Метью Перрі опублікував у соціальній мережі незадовго до своєї смерті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини