Головна Новини Зірки персона Новий роман Джонні Деппа: актор зустрічається з росіянкою
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий роман Джонні Деппа: актор зустрічається з росіянкою

Актор помічений у компанії росіянки Юлії, яка є власницею косметологічної клініки

15 липня 2024, 14:30
Поділіться публікацією:

Голлівудський актор Джонні Депп, схоже, знайшов нове кохання. Його нова супутниця — росіянка Юлія, яка напрочуд нагадує його колишню дружину Ембер Херд. Пару бачили в Лондоні, вони трималися за руки та посміхалися один одному.

Новий роман Джонні Деппа: актор зустрічається з росіянкою

Джонні Депп закрутив роман із росіянкою

Після скандального розлучення з Ембер Херд Джонні Депп переїхав до Великобританії. З того часу він намагався триматися подалі від суспільної уваги в питаннях особистого життя. Проте нещодавно його сфотографували з Юлією, власницею косметологічної клініки у Празі. Це не вперше, коли їх бачать разом. Вперше Депп та Юлія були помічені на концерті у Празі у 2022 році.               

Джонні поки що не коментує свої стосунки з Юлією. Але їхні часті зустрічі та дружнє спілкування говорять самі за себе. Фанати та ЗМІ уважно стежать за розвитком відносин між Джонні та Юлією, цікавлячись, які зміни внесе новий роман у особисте життя зірки після років перипетій та скандалів.                                               

Новий роман Джонні Деппа: актор зустрічається з росіянкою - фото 2

Читайте також на порталі "Коментарі" — Після програшу у справі про наклеп Ембер Херд зникла з поля зору громадськості. За словами близьких до неї джерел, вона розпочала нове життя далеко від Голлівуду, проте не залишила акторську кар'єру. Про це повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на видання PEOPLE.

Крім того, "Коментарі" писали, що 58-річний красень, зірка фільмів "Турист" та "Пірати Карибського моря" Джонні Депп зараз рідко з'являється на світських заходах. Але днями він "засвітився" на кінофестивалі у Римі, де відбулася прем'єра мультсеріалу "Тупики", де він озвучив одного із персонажів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини