Головна Новини Зірки персона Оголошено ім'я нового «Холостяка»: як виглядає герой шоу
commentss НОВИНИ Всі новини

Оголошено ім'я нового «Холостяка»: як виглядає герой шоу

Зйомки нового «Холостяка» вже стартували

26 грудня 2020, 01:15 comments2872
Поділіться публікацією:

У п'ятницю, 25 грудня, стало відомо, як склалися стосунки української актриси, головної героїні "Холостячки" Ксенії Мішиної з переможцем шоу Олександром Еллертом. Інтрига нарешті була розкрита. Але канал СТБ вирішив підігріти інтерес глядачів до нового сезону проекту і вже представив нового "Холостяка".

Оголошено ім'я нового «Холостяка»: як виглядає герой шоу

хто став новим Холостяком (фото з відкритих джерел)

Відомо, що навесні 2021 року на екрани вийде "Холостяк 11" і головним героєм шоу став 31-річний бізнесмен з Харкова Михайло Заливако. Чоловік зізнався, що прийшов на проект, щоб знайти щире і справжнє кохання, за якою "ганяються" всі, але не кожному вдається її наздогнати. Михайло вірить в те, що завдяки "Холостяку" знайде жінку, з якою побудує міцні стосунки й подальшу долю.

Новий герой шоу розповів, що у нього є успішний бізнес, він захоплюється спортом, любить домашніх тварин і обожнює екстрим, особливо, гори. Минулого року Михайлу вдалося зійти на Ельбрус (найвищу гору в Європі, — прим. авт) за маршрутом першопрохідців.

"Я не уявляю свого життя без бізнесу. Він дає мені впевненість і загартовує мій характер. А спорт привчив мене до дисципліни, витримки та пунктуальності ", — каже Холостяк.

Але за словами Михайла, попри всі досягнення і хобі, в його житті не вистачає найголовнішого — справжнього кохання.

Оголошено ім'я нового «Холостяка»: як виглядає герой шоу - фото 2
Оголошено ім'я нового «Холостяка»: як виглядає герой шоу - фото 3
Оголошено ім'я нового «Холостяка»: як виглядає герой шоу - фото 4

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, у 2020 році в Україні вийшов перший сезон "Холостячки", в якому взяла участь актриса Ксенія Мішина. За її серце боролися 12 чоловіків, але в фіналі залишилося тільки двоє: комік Олександр Еллерт і бізнесмен Олексій Тригубенко. Каблучку Ксенія прийняла від Олександра Еллерта, зізнавшись, що по-справжньому закохалася в нього і хоче надалі будувати з ним стосунки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини