Головна Новини Зірки персона Онуки Одрі Хепберн, Чарлі Чапліна, Ален Делона: як вони виглядають (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Онуки Одрі Хепберн, Чарлі Чапліна, Ален Делона: як вони виглядають (ФОТО)

У мережі показали, як виглядають внуки й діти знаменитостей минулого століття, які досягли великих висот у кіномистецтві

26 липня 2021, 11:25 comments4554
Поділіться публікацією:

"Золота" епоха Голлівуду, яка припала на 30-40-ві роки минулого століття, відкрила світові багатьох знаменитостей і залишила багату культурну спадщину. У мережі показали, як зараз виглядають нащадки таких відомих акторів XX століття, як Одрі Хепберн, Чарлі Чаплін та Ален Делон.

Онуки Одрі Хепберн, Чарлі Чапліна, Ален Делона: як вони виглядають (ФОТО)

Нащадки культових особистостей XX століття / Фото: Legion-Media

Емма Кетлін Хепберн Феррер

27-річна американська художниця є онукою однієї з найчарівніших і пам'ятних актрис XX століття — Одрі Хепберн. Всі заговорили про Емму у 2014 році, коли вона дебютувала на обкладинці вересневого номера Harper's Bazaar. Але від роботи моделлю дівчина швидко відмовилася.

Онуки Одрі Хепберн, Чарлі Чапліна, Ален Делона: як вони виглядають (ФОТО) - фото 2

Райлі Кіо

32-річна актриса Райлі Кіо — внучка Елвіса Преслі — одного з найбільш комерційно успішних виконавців популярної музики XX століття. Дівчина знялася у понад 20 фільмах, а також будує кар'єру в модельному бізнесі.

Онуки Одрі Хепберн, Чарлі Чапліна, Ален Делона: як вони виглядають (ФОТО) - фото 3

Уна Чаплін

Онучці Чарлі Чапліна — одного з найбільш творчих і впливових людей в епоху німого кіно, зараз 35 років і вона — актриса. Уна встигла знятися у таких відомих проєктах, як "Гра престолів" і "Аватар 2".

Онуки Одрі Хепберн, Чарлі Чапліна, Ален Делона: як вони виглядають (ФОТО) - фото 4

Елісон Ле Борж

34-річна внучка Ален Делона — еталона чоловічої краси в СРСР, з 11-річного віку почала зніматися в кіно, але не змогла досягти такої слави, як її дідусь. У 2009 році Елісон захопилася модельною кар'єрою, яка стала для неї більш успішною, ніж акторська.

Онуки Одрі Хепберн, Чарлі Чапліна, Ален Делона: як вони виглядають (ФОТО) - фото 5

Фото: Legion-Media

Нагадаємо, як виглядають нові секс-символи Голлівуду, які тільки починають свій шлях, але їх старт у кіноіндустрії досить яскравий і багатообіцяючий.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що деякі діти не переживають з приводу навчання, іспитів і не хвилюються за власне майбутнє, адже знають, що на їхньому рахунку вже зберігаються багатомільйонні статки. Як виглядають найбагатші діти світу?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини