Головна Новини Зірки персона Оззі Осборн заявив, що готовий дати притулок українським біженцям
commentss НОВИНИ Всі новини

Оззі Осборн заявив, що готовий дати притулок українським біженцям

Відомий рок-співак та музикант Оззі Осборн заявив в інтерв'ю, що разом із дружиною готовий дати притулок українським біженцям у себе вдома

27 квітня 2022, 03:30
Поділіться публікацією:

Багато світових знаменитостей знають про війну, яку на нашій території розгорнула Російська Федерація, і всіляко засуджують дії Володимира Путіна. Вони публічно підтримують Україну та намагаються всіляко допомогти нашим біженцям.

Оззі Осборн заявив, що готовий дати притулок українським біженцям

Оззі Осборн / Фото: news.sky.com

Серед таких знаменитостей виявився британський рок-виконавець та музикант Оззі Осборн. Разом із дружиною вони оголосили про те, що готові дати притулок у своєму розкішному особняку двом українським сім'ям, які були змушені виїхати через бойові дії.

Таким чином, зірки не лише прагнуть допомогти українцям, а й звертають увагу британського уряду на існуюче зволікання у процесі розселення біженців з України.

Відомо, що будинок у графстві Бакінгемшир має всі умови для комфортного проживання, так що сім'ї зможуть оселитися у тих частинах маєтку, які не використовують відомі господарі.

"Те, що ми побачили, розриває серце, і ми відповідаємо тим, хто зараз перебуває в Україні", – повідомила дружина співака Шерон Осборн.

Нагадаємо, що зірка "Людей ікс" Лев Шрайбер повідомив на своїй сторінці в Instagram, що знаходиться на українсько-польському кордоні та допомагає біженцям. Він приєднався до зіркової команди кухарів World Central Kitchen і тепер готує їжу для наших громадян, котрі змушені були покинути свої будинки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відомий актор та режисер, засновник благодійної організації CORE Шон Пенн приїжджав до України під час війни та зустрівся із головою Львівської обласної військової адміністрації.

Також читайте, що зірка популярного телесеріалу "Гра престолів" емоційно підтримала Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини