Головна Новини Зірки персона Переможець "Холостячки" Еллерт зізнався, чи був секс на проекті
commentss НОВИНИ Всі новини

Переможець "Холостячки" Еллерт зізнався, чи був секс на проекті

Олександр Еллерт також розповів, коли в його стосунках із Ксенією трапився "переломний момент"

14 січня 2021, 12:21 comments4851
Поділіться публікацією:

Попри те, що романтичне реаліті-шоу "Холостячка" підійшло до кінця й актриса Ксенія Мішина віддала перевагу сценаристу Олександру Еллерту, розмови та обговорення навколо шоу тривають. Все більше шанувальників проекту цікавляться, чи був секс у головної героїні шоу та його переможця під час "Холостячки"? Цими подробицями чоловік поділився у своєму інтерв'ю для програми "Зе Інтерв'юер".

Переможець "Холостячки" Еллерт зізнався, чи був секс на проекті

Ксенія Мішина та Олесандр Еллерт - фото з відкритих джерел

Зокрема найбільше користувачів цікавило питання, чи була інтимна близькість між Ксенією Мішиною й Олександром Еллертом під час побачення в пустелі та спільної ночівлі в наметі. На це питання переможець відповів коротко.

"Сексу у наметі не було і в рамках проекту — не було", — зізнався Еллерт.

Сценарист також додав, що саме в той вечір в його стосунках із Ксенією Мішиною трапився "переломний момент", а також відбулася розмова, яка на багато що вплинула.

Нагадаємо, що раніше Олександр Еллерт розповів, чому все ще не познайомив із батьками свою кохану. За словами сценариста, Ксенія досі не знайома з його батьками, з тієї причини, що вони на цей момент знаходяться на Донбасі. Комік поділився, що йому вже неодноразово говорили про те, що є й інші способи знайомства: наприклад, за допомогою Zoom або Skype. Але він відповів, що такі варіанти йому категорично не підходять.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що учасник проекту "Холостячка" Андрій Шатирко розповів, що ще з перших випусків проекту зрозумів, хто є фаворитами Ксенії Мішиної. За словами Шатирко, її "улюбленцями" відразу ж виявилися Олександр Еллерт і Андрій Рибак.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини