Головна Новини Зірки персона «Підвищуємо охвати»: Регіна Тодоренко знялася у білизні (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Підвищуємо охвати»: Регіна Тодоренко знялася у білизні (ФОТО)

Українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко опублікувала відверту фотографію, блиснувши стрункою фігурою

17 жовтня 2021, 22:15 comments2007
Поділіться публікацією:

31-річна популярна співачка і телеведуча Регіна Тодоренко, як і обіцяла, опублікувала фотографію в нижній білизні.

«Підвищуємо охвати»: Регіна Тодоренко знялася у білизні (ФОТО)

Регіна Тодоренко (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram знаменитість зазначила, що таким чином хоче привернути увагу своєї аудиторії, написавши, що не розуміє політику соціальної мережі, адже "голі" пости чомусь набирають набагато більше охоплення, ніж публікації з благодійністю.

Регіна Тодоренко позує на ліжку в комплекті нижньої білизни тілесного кольору, продемонструвавши свою струнку талію і підтягнуті ніжки.

«Підвищуємо охвати»: Регіна Тодоренко знялася у білизні (ФОТО) - фото 2

За два дні її публікація зібрала понад 165 тисяч лайків і безліч коментарів: "Зараз тільки напівголі фото заходять. Чим сексуальніше, тим краще. Деградація на обличчя", "Маєш гарний вигляд", "Так, на жаль, зараз все тільки через якийсь хайп", "Красива фігура", — пишуть фоловери.

Нагадаємо, що співачка й екс-ведуча програми "Орел і Решка" Регіна Тодоренко розповіла підписникам, що у неї невиліковна хвороба — вітіліго, але вона намагається її усунути. У знаменитості на нозі була біла пляма, в яку їй будуть колоти плазму.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що модель Ліндсі Пелас, яка регулярно сяє на сторінках чоловічих журналів, вирішила показати шанувальникам себе реальну, без тонни фотошопу. Звичайно ж, не обійшлося без крихітного бікіні. Кадри зібрали понад 178 000 лайків і майже 3000 коментарів з компліментами.

Читайте також, 35-річна популярна актриса, зірка "Трансформерів" і "Черепашок-ніндзя" Меган Фокс поділилася з шанувальниками "гарячими" кадрами, на яких позує разом зі своїм бойфрендом Колсоном Бейкером.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини