Головна Новини Зірки персона Поліція США видала ордер на арешт Мериліна Менсона - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Поліція США видала ордер на арешт Мериліна Менсона - подробиці

Популярному співаку Мериліну Менсону може загрожувати тюремне ув'язнення на термін менше ніж рік і штраф

26 травня 2021, 11:46
Поділіться публікацією:

Поліція американського штату Нью-Гемпшир видала ордер на арешт співака Мериліна Менсона. Відбулося це у зв'язку зі звинуваченнями в насильстві. Дану інформацію повідомляє служба ВВС.

Поліція США видала ордер на арешт Мериліна Менсона - подробиці

В Америці видали ордер на арешт Мериліна Менсона - причина. Фото: pinimg.com

Ситуація відбулася ще у 2019 році. Тоді ніби-то популярний співак Мерилін Менсон напав на відеооператора під час концерту в Гілфорді.

Артисту може загрожувати тюремне ув'язнення на термін менше ніж рік і штраф у розмірі до 2000 доларів. У заяві поліцейського управління також додається, що напади "не носять сексуального характеру". Також повідомляється, що співак і його агенти вже знають про ордер, при цьому досі не вжили жодних кроків, щоб звʼязатися з правоохоронцями.

Варто зазначити, що сам Мерилін Менсон не коментує дану ситуацію.

Нагадаємо, що співак не вперше потрапляє в скандальні ситуації. Раніше відома американська акторка, номінантка на премію "Греммі" Еван Рейчел Вуд офіційно назвала свого колишнього нареченого Мериліна Менсона абьюзером. За словами Вуд, Браян Уорнер (справжнє ім’я рокера Менсона — ред.) роками знущався з неї всілякими способами. При цьому романтичний інтерес до дівчини співак почав проявляти ще у її підлітковому віці. Детальніше про скандальну ситуацію читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що у вересні Мерілін Менсон випустив перший альбом за три роки. Новий альбом виконавця отримав назву We Are Chaos, в нього увійшло 10 свіжих композицій. Виконавець переконує, що всі пісні в альбомі написано саме про тебе. Детальніше про улюбленого виконавця можна прочитати тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини