Головна Новини Зірки персона Помер легендарний американський рок-музикант
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер легендарний американський рок-музикант

У музиканта стався серцевий напад

24 грудня 2020, 09:55
Поділіться публікацією:

Американський рок-музикант, гітарист, співак і автор пісень Леслі Уест помер вчора, 23 грудня, в лікарні Флориди. Його серце перестало битися на 75 році життя. Про трагедію інформує журнал RollingStone.

Помер легендарний американський рок-музикант

ФОТО: З відкритих джерел

Сумну звістку журналу підтвердив брат загиблого, Ларрі. За його словами, Уеста терміново забрали в лікарню з його будинку після зупинки серця. Музикант помер, не приходячи до тями. Відомо, що у  Леслі  ще в 80-х роках лікарі діагностували цукровий діабет. У 2011 році йому ампутували праву ногу через те, що хвороба дала деякі ускладнення на організм.

Леслі Уест народився в 1945 році в Нью-Йорку. В середині 60-х він став одним із засновників групи Vagrants, в яку входив також і його брат Ларрі. Музиканти записали 2 невеликих хіти — "I Can not Make a Friend" і кавер на "Respect" Отіса Реддінга. Крім того, рокер був засновником ще однієї групи Mountain, яка грала важкий блюз-рок.

Також гітарист грав в групі West, Bruce and Laing і став автором хіта "Mississippi Queen", який використовували в безлічі саундтреків, а також в "Сімпсонах" і телешоу "Американці". Пізніше музикант розпочав сольну кар'єру. На його рахунку спільні пісні з такими знаменитостями як Ел Купер, Джо Бонамасса і Дідлі. За версією британського журналу Classic Rock Леслі Уест визнаний одним із найбільш видатних гітаристів усіх часів.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про смерть власниці найкрасивіших голосів Ізраїлю французькою мовою, а також про те, що від раку помер один з творців фільму жахів "Чужий".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини