Головна Новини Зірки персона Помер найстаріший актор у світі
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер найстаріший актор у світі

Нормана Ллойда не стало на 107-му році життя

12 травня 2021, 09:12
Поділіться публікацією:

Сьогодні стало відомо про смерть американського актора Нормана Ллойда. Його серце зупинилося в віці 106 років в будинку в Лос-Анджелесі (Каліфорнія). Ллойд був найстаршим чинним актором у світі. Про його смерть ЗМІ повідомив син Майкл, пише "УНІАН", посилаючись на видання The Hollywood Reporter.

Помер найстаріший актор у світі

Норман Ллойд - фото з відкритих джерел

Норман Ллойд народився в 1914 році, почавши свою акторську кар'єру вже в 1930-х роках, за яку він зіграв більше 60 ролей. Популярність прийшла до Ллойда після ролі Фрая у фільмі Альфреда Хічкока "Диверсант", прем'єра якого відбулася в 1942 році. Він також з'явився у фільмі Чарлі Чапліна "Вогні Рампи".

Велику популярність актор отримав вже після 60 років, зігравши роль лікаря в медичній драмі телеканалу NBC "Сент-Елсвер". Світ також запам'ятав Нормана Ллойда, як талановитого режисера та продюсера.

Нагадаємо, що напередодні стало відомо, що на 86-му році життя перестало битися серце відомого грузинського актора Кахи Кавсадзе, який найбільше запам'ятався глядачам роллю Абдули в радянському художньому фільмі "Біле сонце пустелі". Актор помер в Тбілісі від ускладнень, що виникли в результаті перенесеної коронавирусної інфекції.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" також розповідало, що світ залишився без талановитого американського режисера і продюсера Монте Хеллмана. На момент смерті чоловікові був 91 рік. Монте Хеллман помер 20 квітня в лікарні. За день до цього чоловік впав у своєму будинку і травмувався. Чоловік назавжди запам'ятувався у світовій історії і став легендою американського незалежного кіно.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини