Головна Новини Зірки персона Помер знаменитий актор Микола Сморчков
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер знаменитий актор Микола Сморчков

Причиною смерті артиста став коронавірус

10 березня 2021, 13:54 comments2302
Поділіться публікацією:

Стало відомо про смерть знаменитого радянського і російського актора Миколи Сморчкова. Життя артиста обірвалося в 91 рік через наслідки коронавірусного захворювання. Про це повідомляє "24 Канал", посилаючись на повідомлення Союзу кінематографістів Росії.

Помер знаменитий актор Микола Сморчков

Миколай Сморчков - фото з відкритих джерел

"6 березня, на 91 році життя, після важкої хвороби (коронавірус), пішов з життя чудовий актор театру і кіно — Сморчков Микола Гаврилович. Микола Гаврилович був талановитим артистом, порядною людиною, якого любили друзі і колеги", — сказано в повідомленні.

За час своєї блискучої акторської кар'єри, Микола Сморчков зіграв близько двох сотень ролей. Найбільшу популярність артисту принесли ролі в радянських фільмах "Сільський лікар" і "Летять журавлі". Він також відомий завдяки зйомках у фільмах: "Своя земля", "Війна і мир", "П'ять днів, п'ять ночей", "Дні Турбіних", "Довгі версти війни", "Далекобійники" і безлічі інших.

Нагадаємо, що напередодні стало відомо про смерть популярного українського актора і режисера Івана Марченка. Життя артиста обірвалося у віці 44 років. Артист тривалий час боровся з онкологічним захворюванням, а саме раком кісток. Після інтенсивного і тривалого лікування захворювання відступило, проте потім повернулося.

Портал "Коментарі" також повідомляв, що Герасимчука легендарного радянського і російського актора Андрія Мягкова. Андрій Мягков був воістину улюбленцем мільйонів людей по всьому колишньому Радянському Союзу. Зрозуміло, найбільше українські телеглядачі знають актора, як виконавця ролей Жені Лукашина в "Іронії долі, або З легким Паром", а також Анатолія Новосельцева в "Службовому романі".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини