Головна Новини Зірки персона Померла акторка з серіалу "Всі жінки - відьми"
commentss НОВИНИ Всі новини

Померла акторка з серіалу "Всі жінки - відьми"

Померла акторка серіалів "Беверлі-Хіллз" та "Всі жінки - відьми" Шеннен Догерті.

14 липня 2024, 16:43
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Американська акторка Шеннен Догерті померла 13 липня у віці 53 років від раку. Смерть зірки серіалів "Беверлі-Хіллз" та "Всі жінки — відьми" підтвердила її менеджер Леслі Слоун.

Померла акторка з серіалу "Всі жінки - відьми"

Шеннен Догерті мертва. Фото з відкритих джерел

Шеннен Догерті померла після тривалої боротьби з раком грудей, який у неї діагностували у 2015 році.

"З важким серцем я підтверджую смерть акторки Шеннен Догерті. У суботу, 13 липня, вона програла боротьбу з раком після багатьох років боротьби з недугою", – сказала Леслі Слоан.

Американська акторка прославилася в ролі Бренди Волш у надзвичайно популярному серіалі "Беверлі-Хіллз, 90210", прем'єра якого відбулася в жовтні 1990 року. Після четвертого сезону Догерті покинула акторський склад. Пізніше вона повернулася в перезавантаження серіалу "90210" 2008 року.

В Україні Догерті отримала популярність завдяки чаклунському фентезі "Всі жінки — відьми", де знялась у перших сезонах у ролі старшої сестри Прю Галлівелл.

Після того, як у Догерті діагностували рак, вона відверто розповіла про свої труднощі. У 2017 році вона заявила, що перебуває в стані ремісії. Але вже через два роки рак повернувся та поширився. У червні 2023 року стало відомо, що рак поширився на її мозок акторка перенесла складну операцію. У 2024 році Шеннен Догерті заявляла, що готується до своєї смерті.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що одна з акторок серіалу "Усі жінки відьми" Енні Вершинг загинула після тривалої боротьби з раком.

Також "Коментарі" писали про культову акторку Шеллі Дювалл з фільму "Сяйво", яка померла після ускладнень викликаних діабетом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини