Головна Новини Зірки персона Померла актриса з Зоряних війн
commentss НОВИНИ Всі новини

Померла актриса з Зоряних війн

Знаменитість померла від рідкісного захворювання

8 лютого 2021, 08:54
Поділіться публікацією:

Стало відомо про смерть австралійської актриси та попспівачки Тріши Нобл. Серце знаменитості перестало битися на 76-му році життя. Про це повідомляє видання Daily Mail.

Померла актриса з Зоряних війн

Померла актриса Тріша Нобл - фото: з відкритих джерел

За інформацією джерела, причиною смерті зірки стало рідкісне онкологічне захворювання - мезотеліома. Тріша боролася з цим недугом протягом 18 місяців. Однак медицина виявилася безсилою перед лицем цієї страшної хвороби. Нобл померла за кілька днів до свого 77-річчя.

Актриса народилася в 1944 році в родині відомого коміка і співачки. Батьки назвали дочку Петсі Енн Ноубл. У 1965 році Нобл розпочала свою телевізійну кар'єру, а у 1967 році вона стала використовувати сценічний псевдонім Тріша Нобл. У 1970 році знаменитість переїхала до Сполучених Штатів і грала ролі в різних телесеріалах, включаючи "Шоу Мері Тайлер Мур", "Коломбо", "Баретта", "Макміллан і дружина", "Рокфордські файли" і "Бак Роджерс у 25 столітті".

У 2002 році Ноубл отримала невелику роль матері Падме Амідали, Джобала Наберрі, в "Зоряних війнах: Епізод II — Атака клонів". Однак ця сцена була вирізана з фінального фільму, але включена в випуск на DVD. У 2005 році актриса зіграла другорядну роль в "Зоряних війнах: Епізод III — Помста ситхів", граючи Джобаль Наберрі — мати головної героїні Падме Амідали.

Померла актриса з Зоряних війн - фото 2

До слова, однією з останніх ролей, яку перед смертю зіграла Тріша Ноубл, стала роль міс Джейкобс в австралійській постановці "Дами в чорному" у 2017 році.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що в США помер легендарний боксер, а також про смерть самого старого лауреата премії "Оскар" актора Крістофера Пламмера.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини