Головна Новини Зірки персона Популярна TikTok-блогерша скоїла суїцид
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярна TikTok-блогерша скоїла суїцид

Дівчина нікому не повідомляла про свої наміри вчинити суїцид

11 лютого 2021, 16:10 comments1437
Поділіться публікацією:

Популярна TikTok-блогерша скоїла суїцид

Blogger Dazharia Shaffer committed suicide - photo: @dazhariaa

Відома в TikTok американська блогерша Дажарія Шаффер, якій вдалося зібрати мільйонну аудиторію, покінчила життя самогубством. Дівчині було всього 18 років.

У соціальній мережі блогерша була більш відома під ніком Dee. На її акаунт у TikTok було підписано 1,6 мільйона осіб. В основному дівчина знімала розважальні відео і челенджі. Нерідко в її роликах з'являлися її родичі та друзі.

У Мережі вона показувала своє щасливе життя, і нічого не віщувало біди. Однак напередодні смерті вона опублікувала в одній з соцмереж відео і повідомила, що це її останній пост. Незабаром Дажарії не стало. Відомо, що дівчина повісилася. Це підтвердив в Мережі батько Шаффер.

"Моя дочка Дажарія рано пішла від нас, і її покликали літати з ангелами.  Вона була моїм маленьким найкращим другом, і я жодним чином не був готовий поховати свою дитину", — написав батько загиблої дівчини.

Про причини, які могли підштовхнути дівчину на такий крок, нічого невідомо. Передсмертної записки Дажарія не залишила і про свої наміри вчинити суїцид нікому не повідомляла. Її батько також зазначив, що зовсім недавно дочка була дуже щаслива, коли він повернувся з поїздки. Він упевнений, що якби вона розповіла йому про те, що її турбує, вони разом знайшли б правильне рішення. Але про свої проблеми з якихось причин юна блогерша не розказала нікому.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що помер порномагнат, який шукав компромат для імпічменту Трампа, а також про те, що Григорія Чапкіса знову госпіталізували.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини