Головна Новини Зірки персона "Ранок буває різним": переможниця "Холостяка" потрапила в аварію
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ранок буває різним": переможниця "Холостяка" потрапила в аварію

Вона опублікувала фото свого білого позашляховика, в який хтось в'їхав ззаду

26 січня 2021, 20:52
Поділіться публікацією:

Переможниця "Холостяка-10" Даша Ульянова, на своїй сторінці в соціальних мережах повідомила неприємну новину. Сьогодні, 26 січня, дівчина потрапила в аварію.

"Ранок буває різним": переможниця "Холостяка" потрапила в аварію

Даша Ульянова (фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa

У своєму в Instagram Даша опублікувала відповідні фотографії, написавши, що в її машину в'їхав хтось ззаду. На знімку видно, що через ДТП пошкодилася задня частина машини — заднє крило і фара.

”Ранок буває різним”: переможниця ”Холостяка” потрапила в аварію - фото 2
”Ранок буває різним”: переможниця ”Холостяка” потрапила в аварію - фото 3

Поки це вся інформація, якою поділилася Ульянова з підписниками на даний момент. Вона тільки повідомила шанувальникам, що ранок може бути абсолютно різним і ніколи не знаєш, що може статися. Через деякий час дівчина також виклала фото своєї собаки, написавши, що подібний вираз обличчя був у неї сьогодні вранці.

"Це моє обличчя сьогодні", — написала вона.

Як повідомляло видання "Коментарі", Микита Добринін і Даша Квіткова потрапили в ДТП. Це сталося ввечері в неділю. Вже на під'їзді до Києва, повертаючись додому з Одеси, ззаду в'їхала машина. У момент зіткнення молода дівчина вдарилася головою об торпеду, незважаючи на те, що була пристебнута. Вона сиділа на пасажирському кріслі біля водія.
Також ми писали, зірка проекту "Танці з зірками" потрапив в ДТП. Український хореограф, який став відомий після своєї участі в "Танцях із зірками", потрапив в ДТП.
Максим Єжов починав свою кар'єру в складі шоу-балету Олі Полякової, а потім став партнером Лесі Нікітюк в популярному шоу. Стало відомо, що машина, в якій він перебував, злетіла з траси і кілька разів перевернулась. На щастя, Максим відбувся незначними подряпинами. Але після того, як він відпрацював на кількох концертах Полякової, з'ясувалося, що у нього зламано ребро. Неприємний інцидент трапився через водія, який на великій швидкості "підрізав" хореографа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини