Головна Новини Зірки персона Шерон Стоун приписують роман із молодим репером
commentss НОВИНИ Всі новини

Шерон Стоун приписують роман із молодим репером

63-річну голлівудську знаменитість Шерон Стоун підозрюють у любовних стосунках із молодим репером

8 липня 2021, 15:20
Поділіться публікацією:

Зірку трилера "Основний інстинкт" 63-річну Шерон Стоун запідозрили в новому романі. Подейкують, що її обранець молодший на 38 років. Такою інформацією поділилося видання Pagesix.

Шерон Стоун приписують роман із молодим репером

Шерон Стоун / Фото: www.gettyimages.in

Джерело повідомляє, що голлівудську актрису кілька разів бачили на тусовці в компанії молодого реп-виконавця RMR. Свої романтичні стосунки вони не підтверджують.

За словами анонімного джерела, між Шерон і репером "унікальна дружба". Знаменитості багато часу проводять разом, розважаються і танцюють.

У повідомленні говориться, що 25-річний хлопець вважає Шерон Стоун дуже крутий і йому подобається тусуватися з нею, тому що вони на одній хвилі. Відомо, що RMR недавно почав музичну кар'єру, але в США вже досить популярний. Він не розкриває свого справжнього імені й не зраджує сценічному образу: хлопець ходить у балаклаві із золотими грілзамі на зубах.

Зазначимо, що зірка "Основного інстинкту" Шерон Стоун двічі була заміжня: за продюсером Майклом Грінбургом (1984-1989 роки) та журналістом Філом Бронштейном (1998- 2003 роки). У знаменитості троє прийомних дітей.

Нагадаємо, що 63-річна голлівудська актриса Шерон Стоун вразила своїх шанувальників спокусливим літнім фото. Зірка кіно опублікувала знімок, на якому показала підтягнуту фігуру в жовтому купальнику.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американська актриса, зірка "Основного інстинкту" Шерон Стоун поділилася знімком, на якому позувала в довгій сукні золотистого кольору від бренду Valentino. У такому ж образі зірка з'являлася на урочистому заході у 2012 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини