Головна Новини Зірки персона Шоу, постановка та сценарій: холостячка зробила щиру заяву про свій вибір
commentss НОВИНИ Всі новини

Шоу, постановка та сценарій: холостячка зробила щиру заяву про свій вибір

Актриса стверджує, що зробила вибір серцем

19 грудня 2020, 15:51
Поділіться публікацією:

Вчора вся Україна із захопленням спостерігала за фінальним випуском популярного проекту "Холостячка". Українська акторка Ксенія Мішина нарешті визначилася і зробила вибір на користь сценариста і автора Олександра Еллерта.

Шоу, постановка та сценарій: холостячка зробила щиру заяву про свій вибір

ФОТО: З відкритих джерел

По закінченню випуску, на сторінці в Instargam холостячка виклала фотографію зі своїм обранцем і подякувала команді професіоналів, які працювали над створенням проекту. Ксенія Мішина також додала що, зрозуміло, шоу було побудовано на сценарії, але запевнила всіх шанувальників, що вибір вона зробила серцем.

Хтось скаже шоу, постановка, сценарій. Я скажу — так! Але не той сценарій, про який ви зараз подумали. Вибір я робила серцем. Красива імпровізація неможлива без продуманого і підготовленого контексту ", — написала Мішина під фото з переможцем проекту Олександром Еллертом.

Нагадаємо, що вчора вийшла фінальна серія романтичного шоу "Холостячка", де серце української актриси Ксенії Мішиной намагалися завоювати 12 чоловіків. За підсумком заповітне "так" від знаменитості почув сценарист студії "Квартал 95" Олександр Еллерт. За словами актриси, саме в цього чоловіка вона по-справжньому закохалася і захотіла побудувати міцні стосунки та сім'ю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що Ксенія Мішина вже з'їхалася з переможцем проекту "Холостячка". В опублікованих відео актриси шанувальники звернули увагу на інтер'єр квартири. Саме з неї знаменитість часто веде прямі ефіри і знімає відеоролики в соціальні мережі. Користувачі запевняють, що Олександр Еллерт також часто з'являється в прямих трансляціях, які ведуться саме з цього приміщення. Головними подібностями в інтер'єрі, на які звернули увагу фанати, стали диван і кухонний гарнітур. Саме вони часто з'являються у відео Ксенії і Олександра.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини