Головна Новини Зірки персона Складно підібрати слова: в родині Регіни Тодоренко сталося горе в її день народження
commentss НОВИНИ Всі новини

Складно підібрати слова: в родині Регіни Тодоренко сталося горе в її день народження

У телеведучої помер дідусь

14 червня 2021, 13:18
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 14 червня, популярна українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко відзначає 31-річчя. Однак слідом за привітаннями знаменитість наздогнали погані новини. У своїх Instagram-stories зірка розповіла про смерть свого дідуся.

Складно підібрати слова: в родині Регіни Тодоренко сталося горе в її день народження

Регіна Тодоренко - фото з відкритих джерел

"Шкода, що слідом за хорошими новинами приходять погані. Мені складно підібрати слова. І я не впевнена, що вони взагалі потрібні. Спочивай з миром, дідусь Альоша", — повідомила телеведуча.

Складно підібрати слова: в родині Регіни Тодоренко сталося горе в її день народження - фото 2

Складно підібрати слова: в родині Регіни Тодоренко сталося горе в її день народження - фото 3

Нагадаємо, що напередодні Регіна Тодоренко поділилася з фанатами сумною звісткою. У своєму Instagram вона розповіла, що медики виявили у неї невиліковну хворобу під назвою "вітіліго". Артистка показала фото білої плями у себе на нозі, а також повідомила, що їй у це місце будуть колоти плазму.

Раніше видання "Коментарі" писало, що на 92-му році життя перестало битися серце відомого хореографа, народного артиста України Григорія Чапкіса. Сумну новину підтвердив його син.

Відомо, що останнім часом хореограф був у поганому стані, його здоров'я було підірване після кількох важко перенесених пневмоній.

Перший раз із двостороннім запаленням легенів народний артист потрапив до лікарні в грудні 2020 року. Йому було важко дихати, хоча тест на коронавірусну інфекцію був негативним. Напередодні Нового року йому стало краще і Чапкіса відправили додому, але перед Різдвом знову госпіталізували з пневмонією.

Легендарний балетмейстер, незважаючи на вік, не залишав справу свого життя і продовжував активно блищати на сцені. Він запам'ятався не тільки своїми яскравими танцювальними номерами і "гострими" фразочками, а й неймовірним оптимізмом, ентузіазмом і життєвою енергією. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини