Головна Новини Зірки персона Сніжана Бабкіна повністю оголилася перед камерою (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Сніжана Бабкіна повністю оголилася перед камерою (ФОТО)

Дружина українського музиканта Сергія Бабкіна Сніжана поділилася відвертою фотографією, викликавши фурор у мережі

31 серпня 2021, 12:00 comments1252
Поділіться публікацією:

36-річна Сніжана Бабкіна здивувала шанувальників новою фотографією, на якій постала повністю оголеною.

Сніжана Бабкіна повністю оголилася перед камерою (ФОТО)

Сніжана Бабкіна / Instagram / @snezhana_babkina

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала сонячний кадр, на якому сидить до фотографа спиною, прикривши пікантні місця, а на її спину дуже естетично падає тінь від гілки пальми. Зі спини фігура дружини українського музиканта виглядає красивою і підтягнутою, свій погляд Сніжана також відвела в сторону, тому на знімку не видно її обличчя.

У публікації, яка зібрала вже понад 17 тисяч лайків жінка написала, що оголила себе і своє життя. Вона поділилася в особистому блозі своїми емоціями, переживання і зізналася, що пишається собою і своїм чоловіком за те, що вони впоралися з усіма труднощами та душевним болем.

Сніжана Бабкіна повністю оголилася перед камерою (ФОТО) - фото 2

"Як естетично", "Дуже гарна фігура! І тінь від листочка просто в тему", "Фото дуже красиве", "Ви прекрасна", "Сніжана, ти прекрасна! У всіх аспектах! Дякую за світло, який несеш у світ, за те що ділишся", "Вашими вустами говорить Всесвіт", — прокоментували фоловери.

Зазначимо, що у своїх Insta-Stories Сніжана Бабкіна розповідала підписникам про своє життя, дитинство, про взаємини з першим чоловіком і про те, як пережила зради свого нинішнього чоловіка Сергія і змогла зберегти сім'ю.

Нагадаємо, що музикант і улюбленець багатьох шанувальників музики Сергій Бабкін розповів, чому і з ким зраджував своїй дружині Сніжані в перші три роки їх спільного життя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відомий український співак і музикант Сергій Бабкін похвалився шанувальникам своїм новим іміджем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини