Головна Новини Зірки персона Стала відома вся правда про стосунки Ксенії Мішиної і Олександра Еллерта
commentss НОВИНИ Всі новини

Стала відома вся правда про стосунки Ксенії Мішиної і Олександра Еллерта

Багато хто підозрює, що їхні стосунки - насправді контракт

20 січня 2021, 21:07 comments1154
Поділіться публікацією:

Героїня шоу "Холостячка" Ксенія Мішина вирішила запитати у своїх підписників, чи вірять вони в її щирі стосунки з переможцем проекту Олександром Еллертом. Вона задала питання, в якому було всього два варіанти відповіді — "Любов" або "Контракт".

Стала відома вся правда про стосунки Ксенії Мішиної і Олександра Еллерта

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт - фото з відкритих джерел

Радіоведучий Слава Дьомін вирішив не відмовчуватися, а чесно відповісти дівчині на поставлене запитання. Він заявив, що їхні стосунки не щирі, додавши, що він чудово розбирається в тому, як робляться подібні реаліті-проекти.

"Я заперечую, що всі стосунки у вас по-справжньому ... Я знаю, як робиться телевізійне шоу. Я думаю, що це все не по-справжньому", — без краплі сумніву сказав Слава Дьомін.

Додамо, що в романтичному шоу "Холостячка" на каналі СТБ переможцем став комік і ведучий Олександр Еллерт. В пост-шоу проекту стало відомо, що вони з Ксюшею разом і вже навіть з'їхалися. Однак прихильники не перестають піддавати сумнівам їхні стосунки, оскільки вони публічні особи, а участь в проекті зробила їх ще популярнішими.

Як повідомляло видання "Коментарі", чи залишилася Ксенія Мішина з Олександром Еллертом. Минулої п'ятниці глядачі дізналися, що українська актриса, головна героїня "Холостячки" Ксенія Мішина вибрала в фіналі Олександра Еллерта. Але як склалися їхні стосунки після проекту було інтригою ... до сьогоднішнього дня.

Також ми писали, Мишина і Еллерт розповіли, як приховували стосунки після завершення проекту. Героїня романтичного шоу "Холостячка" актриса Ксенія Мішина та її коханий сценарист Олександр Еллерт розповіли, як у них виходило приховувати стосунки після закінчення проекту. Цим пара поділилася в телепрограмі "Світське життя".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини