Головна Новини Зірки персона Сумна новина про стан Селін Діон: рідні моляться про чудо
commentss НОВИНИ Всі новини

Сумна новина про стан Селін Діон: рідні моляться про чудо

Сестра Селін Діон розповіла про смертельну хворобу співачки через яку артистка скасувала свої концерти.

3 вересня 2023, 15:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Сестра популярної співачки Клодетт Діон розповіла, що лікарі не можуть нічого вдіяти зі станом Селіон Діон, а рідні змушені сподіватись лише на диво. Усе через смертельну хворобу артистки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Hello!.

Сумна новина про стан Селін Діон: рідні моляться про чудо

Співачка Селін Діон. Фото з відкритих джерел

Легендарна співачка Селін Діон вперше оголосила публічно про проблеми зі своїм здоров’ям у грудні 2022 року, коли відклала свої концерти на кілька місяців, однак вже у травні артистка розповіла про скасування концертної програми. Селін Діон повідомила, що у неї "синдром жорсткої людини" – хвороба, яка вражає нервову систему, призводить до скутості м’язової тканини та різких скорочень м’язів. Загалом існують різні методи лікування, однак люди з цим синдромом живуть близько 6-30 років від моменту першого прояву хвороби.

Останні повідомлення показують, що зірці стає все гірше. Нову інформацію надала сестра співачки Клодетт Діон.

"Вона робить усе, щоб одужати. Це хвороба, про яку ми так мало знаємо. Є спазми – їх неможливо контролювати. Це подібно, як ви підскакує вночі через судоми в нозі, але це відбувається у всіх м’язах", – розгублено розповідає Клодетт та додає, що "ми мало що можемо зробити, ми всі молимося про диво".

Сестра артистки підкреслює, що попри напади, через які Селін Діон важко ходити, вона все ще вірить, що фахівці, які опікуються зіркою, зрештою знайдуть для неї ліки.

Наразі відомо, що Селін Діон продала свій особняк у Лас-Вегасі за 30 млн доларів та переїхала до рідної Канади. Там вона може розраховувати на допомогу 11 братів та сестер.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що відома європейська співачка різко критикує росіян та називає їх ідіотами.

Також "Коментарі" писали про військового, який розкритикував популярну українську блогерку, яка потрапила у скандал з Притулою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини