Головна Новини Зірки скандал Військовий розкритикував блогерку Вербу, яка потрапила у скандал з Притулою: вона нічого не робить
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий розкритикував блогерку Вербу, яка потрапила у скандал з Притулою: вона нічого не робить

Блогерка стверджує, що не хоче публічно розповідати про свої донати на українську армію, за що її критикував Притула, а тепер і військовий.

3 вересня 2023, 12:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український військовий Денис Панченко під час інтерв'ю з Богданом Беспаловим розкритикував позицію блогерки Юлії Верби. На думку військового дівчина "нічого не робить" для української армії.

Військовий розкритикував блогерку Вербу, яка потрапила у скандал з Притулою: вона нічого не робить

Денис Панченко критикую блогерку Юлію Вербу. Фото з відкритих джерел

Панченко розповів, що переглянув подкаст Сергія Притули з Антоном Тимошенком та підтримав їх позицію щодо відомої блогерки.

"Я дивився інтерв'ю Тимошенка з Притулою, де вони підняли це питання. Реально, Верба абсолютно нічого не робить", — говорить український військовий та додає, що якщо вона це робить таємно, то про це слід говорити.

Денис Панченко також зазначив, що негативно ставиться до людей, які чомусь не хочуть розповідати про донати чи допомагати військовим.

"Я думаю, що ці люди не заслуговують на те, щоб називатися українцями… Я до них ставлюся негативно", — сказав Панченко та додав, що такі люди нічого не роблять для наближення перемоги, а потім будуть говорити "ми перемогли, ми це зробили".

Нагадаємо, що на подкасті з Сергієм Притулою стендапер Антон Тимошенко розповів про те, як переглядав сторінку Юлії Верби та не помітив жодного повідомлення про допомогу українським військовим. А Притула відреагував на слова Верби, яка сказала, що Зеленський "не просив" говорити про це публічно.

"Я собі уявляю вечірнє зведення Володимира Зеленського, який стоїть і каже: Юля, будь ласка, сьогодні цей день настав, починай донатити на ЗСУ", — сказав Притула.

Юлія Верба відреагувала на це негативно та заявила, що на її імені "хайпують".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Хливнюк з дроном у руках записав відео для російського артиста.

Також "Коментарі" писали про майбутню королеву Іспанії, яка втупила до військової академії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Киянин

5 жовтня 2023, 11:57

Про притулу розповідає Олексій Оскєр. Він каже, що притула - це рідкосний козел вищої проби, який збирає гроші на власні вибори, прикриваючись волонтерством!

Ігор

3 вересня 2023, 11:22

Ворог якось порається без донатів. Та й і в світі це перше випадок в історії коли нездатні егоїсти вимагають щоб їх весь світ забезпечував. Якраз населення потребує турботи і захисту від захисників, а ні навпаки. Припинить розкрадати, вистачить навіть більше ніж ворогу якого обмежили санкціями, а він може і далі. Дайте недостойним бути українцями виїхати з цього Зла. Чому ви примусово тримаєте і нав'язуєте своє бачення? Вас ніхто не хоче, тому примус для вас єдиний шанс.


Новини