Головна Новини Зірки персона «Так ось воно що»: Еллерт дізнався, чому «Холостячка» вибрала саме його
commentss НОВИНИ Всі новини

«Так ось воно що»: Еллерт дізнався, чому «Холостячка» вибрала саме його

Еллерт розсмішив новий «доказ» його перемоги

23 грудня 2020, 16:10 comments1618
Поділіться публікацією:

«Так ось воно що»: Еллерт дізнався, чому «Холостячка» вибрала саме його

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт (фото з відкритих джерел)

Минулої п'ятниці глядачі нарешті дізналися, хто переміг у фіналі романтичного шоу "Холостячка". Але вибір Ксенії Мішиної розділили далеко не всі. У мережі з'являються божевільні припущення на рахунок того, чому актриса сказала "так" саме Олександру Еллерту.

Після виходу фінальної серії "Холостячка" на адресу Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта "полетіло" безліч негативних коментарів. Актрису засуджували за її вибір, а переможця шоу — за піар і неналежну поведінку. І Ксенія, і Олександр кілька разів вже відповідали хейтерам і намагаються не звертати увагу на тих, "хто знає, як їм краще жити".

Але недавно на Instagram-сторінці Holostyachka_news з'явився пост, в якому автор стверджує, що Ксенія Мішина вибрала Олександра Еллерта через прописку. Нібито актрисі надійшла пропозиція працювати на кіностудії в Ялті, а для того, щоб їй комфортно було переміщатися між країнами, які конфліктують, Ксенії потрібен паспорт з громадянством РФ.

"Оформивши шлюб з Олександром Еллертом, який ще у 2016 році отримав паспорт Російської федерації, Ксенія Мішина отримує новий паспорт і відправляється в Ялту", — пояснює джерело.

Переможець "Холостячки" лише посміявся над цим припущенням і виклав скріншот публікації у своєму Instagram- Stories. Глядачі також не повірили цій інформації й в коментарях до посту написали, що в автора явно бурхлива фантазія.

«Так ось воно що»: Еллерт дізнався, чому «Холостячка» вибрала саме його - фото 2

Нагадаємо, що глядачі дізнаються, як склалася любовна історія Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта після проекту "Холостячка" вже в цю п'ятницю.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в мережі ще до показу фінальної серії "Холостячки", ходили чутки, що Ксенія Мішина вибрала коміка Олександра Еллерта і вони вже живуть разом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини