Головна Новини Зірки персона «Так жарко»: Селена Гомес в купальнику вразила Мережу (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Так жарко»: Селена Гомес в купальнику вразила Мережу (ФОТО)

Американська співачка Селена Гомес представила власну колекцію купальників, вразивши Мережу своєю фігурою

6 липня 2021, 10:45 comments37692
Поділіться публікацією:
28-річна американська зірка Селена Гомес розробила власну лінію купальників, і сама виступила як модель, щоб прорекламувати свою продукцію.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість розповіла, що колекцію купальників в стилі 70-х років вона створила для французького бренду La'Mariette, дизайнерами якого є її близькі подруги. Купальники Селени виконані в яскраво-пурпуровому забарвленні й одному стилі, але мають різний фасон.

«Так жарко»: Селена Гомес в купальнику вразила Мережу (ФОТО)

Селена Гомес / Фото: @selenagomez

Відома виконавиця вирішила самостійно прорекламувати свою продукцію, зробивши ефектні кадри на полароїд, тому вони володіють особливою атмосферою. Співачка позувала в басейні й на тлі водоспаду, демонструючи переваги своєї фігури.

У публікації, яка за 2 дні зібрала понад 7 мільйонів лайків, Селена зазначила, що любить компанію La'Mariette за те, що вони виступають за позитивне ставлення жінок до власного тіла.

В цілому в колекції артистки представлено сім товарів: злитий купальник, бра з чашечками й без, дві моделі нижньої частини бікіні, закритий топ і парео.

«Так жарко»: Селена Гомес в купальнику вразила Мережу (ФОТО) - фото 2

Така новинка від зірки викликала захват у шанувальників: "Так жарко і красиво", "Селена, ти приголомшлива", "Яка королева", "Ти дуже красива", "Селена — справжнє визначення краси", "Найкрасивіша і талановита дівчина", "Ти ідеальна", "Звела з розуму своєю красою", — відзначили фоловери.

Нагадаємо, що популярна 28-річна виконавиця Селена Гомес вирішила змінити свою зовнішність і перефарбувалася в платинову блондинку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американська зірка Селена Гомес опублікувала фотографію в купальнику, вперше продемонструвавши шанувальникам свій шрам від операції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Вова

7 липня 2021, 08:18

Действительно, самая красивая в мире девушка! Я лучше внешности не видел!


Новини