Головна Новини Зірки персона Тіна Кароль показала стильний образ за 48 тисяч гривень (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Тіна Кароль показала стильний образ за 48 тисяч гривень (ФОТО)

Українська виконавиця Тіна Кароль похвалилася стрункою фігурою у новій мінісукні за 48 тисяч гривень

11 жовтня 2021, 15:50
Поділіться публікацією:

Популярна артистка Тіна Кароль завжди виглядає стильно, модно та елегантно. Нещодавно вона блиснула новим образом, підкресливши свою струнку талію і ноги.

Тіна Кароль показала стильний образ за 48 тисяч гривень (ФОТО)

Тіна Кароль (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала кілька кадрів, на яких позує в мінісукні від французького бренду Balmain. Наряд оливкового кольору з американською проймою, прикрашений білими смужками й золотими ґудзик, ідеально підкреслив вигини тіла української виконавиці.

Вартість такої сукні, згідно з інформацією, наданою на офіційному сайті бренду, стартує від 1590 євро (понад 48 тисяч гривень). Свій стильний образ Тіна Кароль доповнила гарним укладанням, туфлями-човниками червоного кольору і легким макіяжем.

"Прекрасний образ", "Міс розкішна посмішка", "Шикарна", "Неймовірна", "Сукня просто вау!", "Тіна, ви прекрасні", "Яка ж промениста і мила", "Така гарна посмішка у вас", — пишуть фоловери в коментарях до публікації, яка набрала вже понад 80 тисяч лайків.

Нагадаємо, відома співачка Тіна Кароль виступила на концерті "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою" в сітчастому костюмі від дизайнера David Koma, вартістю понад 100 тисяч гривень. Свій образ вона доповнила туфлями-човниками й прикрасами від Nomis.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на одному з фан-акаунтів співачки Тіни Кароль з'явилася її архівна фотографія, де артистці 14 років.

Читайте також, що популярна виконавиця Надія Дорофєєва прогулялася Києвом у новому костюмі від грузинського дизайнера David Koma, похвалившись своїми стрункими ногами. Загалом зелений костюм обійшовся зірці у 21 400 гривень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини