Головна Новини Зірки персона Тіна Кароль повністю роздяглася для зйомки з пітоном (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Тіна Кароль повністю роздяглася для зйомки з пітоном (ВІДЕО)

Підписники неоднозначно відреагували на зйомку

30 червня 2021, 11:18 comments4712
Поділіться публікацією:

Популярна українська співачка Тіна Кароль оприлюднила в соціальній мережі Instagram відео, на якому показалася повністю оголеною. Виконавиця знялася сидячи на підлозі з королівським пітоном, який повзав по її тілу, пише "ГОРДОН".

Тіна Кароль повністю роздяглася для зйомки з пітоном (ВІДЕО)

Тіна Кароль - фото з відкритих джерел

"Буде красиво", — підписала публікацію знаменитість, анонсувавши у такий спосіб кліп на нову пісню "Красиво".

Багато підписників захопилися зйомкою і засипали співачку втішними коментарями. Однак не всім шанувальникам сподобався такий відвертий образ Тіни Кароль:

""Що творить! ","З глузду з'їхати! Вогонь! Пожежа!", "Що не зробиш заради популярності...", "Так... Дійшла до ручки...Уже так досексуальничалась — аж до наготи... А сексу не бачити ... Усередині холод. Щоб показати, не треба грати"", — пишуть в коментарях фоловери.

Нагадаємо, що зваблива українська виконавиця і справжня поп-діва Тіна Кароль підкорила своїх підписників яскравим літнім образом. Красуня приміряла стильний наряд з власної колекції. Так, на свіжих знімках, яка співачка опублікувала на своїй сторінці в Instagram позувала в рожевій укороченій футболці та такого ж кольору короткій спідниці. Наряд вигідно підкреслив тонку талію і стрункі ніжки артистки. Зірка зробила кілька ефектних атмосферних фотографій на футбольному полі, приймаючи красиві пози біля воріт, і демонструючи образ з усіх боків. Дівчина не тільки показала чудову спортивну форму, але і новий костюм її лінійки.

Раніше портал "Коментарі" писав, що Тіна Кароль в суботу, 26 червня, повинна була провести концерт в одеському клубі "ITAKA", але перервала його через неналежні умови для виступу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

о_О

30 червня 2021, 10:25

Тема *** не раскрыта.


Новини