Головна Новини Зірки персона Тіна Кароль виступить на святі в Запорізькій області: названа вартість концерту співачки
commentss НОВИНИ Всі новини

Тіна Кароль виступить на святі в Запорізькій області: названа вартість концерту співачки

Виступ обійдеться Мелітополю в 388 тисяч гривень

14 вересня 2021, 16:10 comments1418
Поділіться публікацією:

Популярна українська співачка Тіна Кароль збирається виступити на Дні міста Мелітополя, що в Запорізькій області. Святковий концерт відбудеться 25 вересня. На сайті електронних закупівель Prozorro з'явилася інформація про вартість виступу артистки, передає УНІАН.

Тіна Кароль виступить на святі в Запорізькій області: названа вартість концерту співачки

Тіна Кароль - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що виступ зірки, на заході, приуроченому до Дня міста, обійдеться місцевій владі практично в 400 тисяч гривень. Також наголошується, що ціна концерту вже затверджена.

Тіна Кароль виступить на святі в Запорізькій області: названа вартість концерту співачки - фото 2

Видання додає, що така вартість виступу артистки може здатися досить високою. Однак, порівнявши її з новорічним прайсом Тіни Кароль, журналісти називають ціну демократичною. ЗМІ повідомляли, що вартість концерту співачки напередодні новорічних свят ще в 2019 році дорівнювала 20 тисячам євро (близько 600 тисячам гривень).

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, українська співачка Тіна Кароль рідко викладає на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram архівні фотографії. Однак не так давно на одному з її фан-акаунтів з'явився знімок, де знаменитість зображена в 14-річному віці. Знімок був зроблений в 1999 році на фестивалі "Чорноморські ігри", коли Тіна Кароль тільки починала свій творчий шлях.

Також в матеріалі порталу повідомлялося, що Тіні Кароль знайшли заміну на популярному телевізійному танцювальному шоу. У неділю, 5 вересня, відбулася прем'єра п'ятого сезону шоу "Танці з зірками". Напередодні ввечері з'ясувалося, що склад ведучих проекту змінився. Замість Тіни Кароль компанію Юрію Горбунову складе актриса і модель Іванна Онуфрійчук.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини