Головна Новини Зірки персона У чорному бікіні: 58-річна Демі Мур блиснула фігурою (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У чорному бікіні: 58-річна Демі Мур блиснула фігурою (ФОТО)

Американська актриса Демі Мур захопила соціальну мережу, опублікувавши фотографію в чорному купальнику

15 липня 2021, 16:20
Поділіться публікацією:

58-річна голлівудська красуня, зірка фільмів "Сімейка Джонсів" і "Без вади" Демі Мур продемонструвала фігуру в купальнику, захопивши своїх фоловерів.

У чорному бікіні: 58-річна Демі Мур блиснула фігурою (ФОТО)

Демі Мур / Фото: Globallookpress.com

На своїй сторінці в Instagram актриса опублікувала кілька знімків з відпочинку. На одному з них вона позує напроти дзеркала в одному чорної купальнику, вихваляючись своєю стрункою фігурою.

На іншому кадрі вона стоїть на тлі моря, підкресливши свій пляжний образ сонцезахисними окулярами. "Готуюся провести ще один день у раю", — підписала кадри знаменитість.

За день публікація актриси зібрала понад 330 тисяч лайків і безліч коментарів, в яких шанувальники розхвалюють її шикарне тіло: "Вау, Демі! У вас чудовий вигляд", "Шикарна жінка", "Так жарко", "Досконалість", "Така красива і сексуальна", "Демі Мур дуже гаряча в цьому чорному бікіні".

Відомо, що актриса підтримує своє тіло в тонусі за допомогою фізичних вправ, зокрема пілатесу, тренувань у залі та йоги. Також вона користується тільки натуральними кремами, щоб шкіра залишалася пружною і здоровою.

Нагадаємо, що молодий лос-анджелеський бренд Andie Swim, що спеціалізується на купальниках, представив кампанію нової колекції. У ній знялася Демі Мур і три її дочки від шлюбу з Брюсом Віллісом — Румер, Скаут і Таллула. Засновниця Andie Swim Мелані Тревіс розповіла InStyle, що знаменита актриса однією з перших інвестувала в її починання.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американська модель Кендалл Дженнер захопила мережу фігурою, яку ідеально підкреслив її напівпрозорий костюм. Наряд знаменитості передав всю красу її стрункого і підтягнутого тіла.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sdfgfdsadfg

17 липня 2021, 17:32

https://www.gurtong.net/ixo/video-c-v-s-viv-hd.html https://www.gurtong.net/ixo/video-c-v-s-liv-lol.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-i-li-x.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-i-li-xq.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-w-lp-x.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-w-lp-xq.html


Новини