Головна Новини Зірки персона У лідера "Океану Ельзи" Вакарчука народився син: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У лідера "Океану Ельзи" Вакарчука народився син: подробиці

У 46-річного Святослава народився син від його коханої дівчини

25 серпня 2021, 15:55 comments3066
Поділіться публікацією:

Відомий український музикант, фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук став батьком у 46 років. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на обізнані джерела підсанкційного видання "Страна".

У лідера "Океану Ельзи" Вакарчука народився син: подробиці

Лідер "Океану Ельзи" Вакарчук. Фото Іnstagram

19 серпня, коли Вакарчук давав концерт в одеському нічному клубі Ibiza, його дівчина народила артистові сина.

"Він вже близько року зустрічається з новою пасією і не афішує цього", — розповіли в оточенні співака.

Відомо, що дівчина Вакарчука обіймає посаду у відомій компанії Radioactive, яка знімає реклами міжнародних брендів, кліпів і серіалів. Більше нічого про відносини зірки невідомо.

Влітку в ЗМІ поширювали чутки про нібито роман 46-річної зірки з 23-річною співачкою Віталіною Мусієнко. З дівчиною у музиканта було кілька спільних гастролей. Сам фронтмен "Океану Ельзи" цю інформацію вирішив не коментувати.

Читайте також на порталі "Коментарі" — після 20 років разом Святослав Вакарчук розлучається з дружиною, стали відомі приголомшливі подробиці. В офіційному шлюбі з Лялею Фонарьовою фронтмен групи "Океан Ельзи" жив з 2015 року. У червні лідер групи публічно заявив про розлучення.

Також видання "Коментарі" інформувало, що Святослав Вакарчук здивував виснажливим відпочинком у Карпатах. Він вирішив особистим прикладом показати, що подорожувати різними населеними пунктами України — це круто і вражаюче. Співак викладає фотографії в соцмережах із тих місць, де вже побував. Цікаво, що у Карпатах Святослав Вакарчук вирішив провести виснажливий відпочинок.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини