Головна Новини Зірки персона У мережі знайшли «близнючку» Дженніфер Еністон (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У мережі знайшли «близнючку» Дженніфер Еністон (ФОТО)

У соціальній мережі TikTok знайшли дівчину, яка неймовірно схожа на зірку американського ситкому «Друзі» Дженніфер Еністон

5 липня 2021, 13:55
Поділіться публікацією:

Завдяки соціальним мережам вже вдалося знайти двійника американської знаменитості Кендалл Дженнер і української артистки Надії Дорофєєвої, а тепер користувачі TikTok натрапили на "близнючку" популярної актриси Дженніфер Еністон.

У мережі знайшли «близнючку» Дженніфер Еністон (ФОТО)

Двійник Дженніфер Еністон / Кадр із серіалу "Друзі"

Акаунт Лізи Тренель буквально за пару годин став дуже популярним і все завдяки відео, на якому дівчина говорить під звуковий супровід із серіалу "Друзі", повторюючи емоції, міміку і жести Рейчел Грін. Користувачі зазначили, що блогерка неймовірно схожа на голлівудську актрису: у неї теж біляве волосся, блакитні очі, схожа форма брів і носа. Тільки ось Лізі зараз 32 роки, а зірці "Друзів" — 52.

У мережі знайшли «близнючку» Дженніфер Еністон (ФОТО) - фото 2
У мережі знайшли «близнючку» Дженніфер Еністон (ФОТО) - фото 3

У соціальній мережі TikTok відео Лізи зібрало вже понад 4,2 мільйона переглядів і 10 тисяч коментарів, в яких люди зазначають про неймовірну схожість дівчини з Дженніфер Еністон: "Сестра Дженніфер?", "Вау, ти дивно на неї схожа", "Я подумала, що це акаунт Дженніфер Еністон", "Боже мій, я думала це Дженніфер", "Голос Рейчел відповідає твоєму обличчю", — написали користувачі.

Нагадаємо, що в соціальній мережі Instagram знайшли двійника американської співачки Селени Гомес. Дівчина живе в Мексиці і їй лестить схожість із зіркою, тому вона часто публікує фотографії, повторюючи образи Селени. Дівчина стверджує, що не робила пластичних операцій, щоб бути схожою на свого кумира, а їх схожість — справа "рук" природи.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 31-річний блогер із Великобританії Олі Лондон переніс вже 18 пластичних операцій, щоб змінити зовнішність і стати схожим на свого кумира — Пака Чіміна із популярної корейської групи BTS.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини