Головна Новини Зірки персона У Москві зірвали концерт Ані Лорак: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві зірвали концерт Ані Лорак: що сталося

Українська співачка Ані Лорак скасувала свій виступ у Москві через протестувальників, які вимагали від зірки не ухилятися від податків

28 червня 2021, 13:30 comments10125
Поділіться публікацією:

Цими вихідними в одному з московських клубів мав відбутися концерт 42-річної української артистки Ані Лорак. Але співачка у супроводі охорони покинула будівлю, а виступ було скасовано.

У Москві зірвали концерт Ані Лорак: що сталося

Ани Лорак / Фото: instagram.com/anilorak

Згідно з інформацією Telegram-каналу "Світські хроніки", біля клубу зібрався натовп обурених городян, які вимагали від знаменитості не ухилятися від сплати податків за свої виступи на території Російської Федерації.

Повідомляється, що за 2019 рік українська виконавиця заплатила податків всього близько 165 тисяч рублів (2300 доларів). При цьому ціна квитків на її концерт сягає 80 тисяч рублів (1100 доларів), а сукні співачки коштують тисячі доларів.

Також протестувальники були обурені тим, що Ані Лорак дозволили виступати в нічному клубі перед численною публікою, незважаючи на ситуацію з коронавірусною інфекцією і заборону на проведення масових заходів.

Ані сама співачка, ані її представники поки ніяк не прокоментували цей інцидент.

Нагадаємо, нещодавно в одному з нічних клубів Одеси свій виступ скасувала популярна українська артистка Тіна Кароль. Під час її виступу почався дощ і майданчик, на якому виступала зірка, підтопило. Тіна заспівала кілька своїх хітів, після чого присоромила керівництво клубу, що вони не забезпечили належних умов для виступу артистів, і оголосила, що концерт закінчено.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська виконавиця Ані Лорак вкотре здивувала своїх шанувальників. Так, на своїй сторінці в соціальних мережах знаменитість виклала фотографію, на якій її складно впізнати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

28 червня 2021, 12:47

Бред! Сами пришли толпиться, а теперь возмущаются.


Новини