Головна Новини Зірки персона У Москві знайшли мертвою вокалістку поп-групи
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві знайшли мертвою вокалістку поп-групи

У жінки залишилися чоловік і дитина

27 січня 2021, 09:49
Поділіться публікацією:

На одній з московських вулиць, під вікнами багатоповерхового будинку, виявили тіло відомої 48-річної вокалістки поп-групи "Восток" Нателли Ас. Передбачається, що співачка могла вчинити суїцид.

У Москві знайшли мертвою вокалістку поп-групи

Померла співачка Нателла Ас - фото: з відкритих джерел

Відомо, що в той день, в будинку по вулиці Теплий стан, мешканка вийшла на балкон і побачила, що під вікнами лежить на землі жінка. Очевидиця викликала на місце події поліцію і медиків. Бригада швидкої допомоги, що прибула на виклик, вже нічим не змогла допомогти вокалістці — на той момент вона була вже мертва.

В ході розслідування цієї справи стали з'являтися досить дивні подробиці. Наприклад, за словами сім'ї загиблої співачки, за деякий час до смерті жінка повідомила їм, що направляється в магазин за продуктами. Однак сама ж  пішла не в бік магазину, а в під'їзд багатоповерхового будинку, під вікнами якого її пізніше виявили. При ній знайшли сумку, в якій були документи на її ім'я, ключі, телефон, а також медкнижку.

Відомо, що раніше жінка вже намагалася звести рахунки з життям. У зв'язку з цим є припущення, що це був суїцид. Також існує версія, що співачка зірвалася з пожежної драбини. Однак всі ці версії на цей момент не підтверджені. Повідомляється, що на тілі вокалістки не було виявлено слідів насильницької смерті. Зараз правоохоронці проводять розслідування. Обставини події встановлюються.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що від раку померла 79-річна відома актриса, колишня дружина Алена Делона, а також про смерть 24-річного сина відомої супермоделі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини