Головна Новини Зірки персона Шерон Стоун в «квітковій" сукні викликала фурор в Каннах (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Шерон Стоун в «квітковій" сукні викликала фурор в Каннах (ФОТО)

Американська актриса Шерон Стоун стала гостем міжнародного Каннського кінофестивалю, де зачарувала всіх своєю «квітковою» сукнею

15 липня 2021, 14:00 comments1157
Поділіться публікацією:

63-річна актриса, зірка кінострічок "Згадати все" і "Основний інстинкт" Шерон Стоун захопила публіку своїм вбранням на червоній доріжці Каннського кінофестивалю. Знаменитість з'явилася у сукні від Dolce & Gabbana.

Шерон Стоун в «квітковій" сукні викликала фурор в Каннах (ФОТО)

Шерон Стоун / Фото: Getty

Голлівудська знаменитість обрала для виходу у світ шифонову блакитну сукню з довгим шлейфом, покритим квітковими бутонами від всесвітньо відомого італійського бренду Dolce & Gabbana. Свій "королівський" образ 63-річна актриса доповнила масивними сережками й перснем з діамантом від Chopard, а також зухвалою зачіскою і виразним макіяжем, зробивши акцент на очах.

Поява Шерон Стоун на червоній доріжці привернула увагу преси та публіки, оскільки знаменитість понад 7 років не була гостею відомої кіноподії в Каннах.

Шерон Стоун в «квітковій” сукні викликала фурор в Каннах (ФОТО) - фото 2
Шерон Стоун в «квітковій” сукні викликала фурор в Каннах (ФОТО) - фото 3

Фото: Getty Images

До слова, своїм вбранням на фестивалі здивувала й американська супермодель Белла Хадід, з'явившись в чорній сукні-футлярі з оголеними грудьми, яку прикривало лише масивне намисто у формі людських легенів.

Нагадаємо, що недавно зірку трилера "Основний інстинкт" 63-річну Шерон Стоун запідозрили в новому романі з реп-виконавцем RMR, який молодший за актрису на 38 років. Їх кілька разів бачили разом на тусовці в нічному клубі, а джерела повідомляють, що між ними "унікальна дружба".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудська зірка Шерон Стоун не відноситься до тих знаменитостям, які виставляють в мережу тільки відретушовані фотографії. Шерон намагається приховати свої зморшки на обличчі, а навпаки, виступає за природну красу. На своїй Instagram-сторінці актриса не боїться публікувати "чесні" селфі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини