Головна Новини Зірки персона У туфлях Versace: Ксенія Мішина показала розкішний образ (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У туфлях Versace: Ксенія Мішина показала розкішний образ (ФОТО)

Українська актриса Ксенія Мішина відвідала презентацію прем'єр StarlightMedia, де похвалилася розкішним образом

12 листопада 2021, 20:35 comments2723
Поділіться публікацією:

Популярна актриса, перша "Холостячка" країни Ксенія Мішина продемонструвала розкішний образ, ставши гостею на вечорі прем'єр від медіагрупи StarlightMedia.

У туфлях Versace: Ксенія Мішина показала розкішний образ (ФОТО)

Ксенія Мішина / Фото: @misha.k.ua

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала фотографії з заходу, на якому з'явилася у прозорому боді з червоно-чорним принтом та міні-сукні бюстьє чорного кольору з металевими гачками. Це вбрання, вартістю 35 тисяч гривень, за даними ЗМІ, створило український бренд Bakhirka Apparel.

Свій шикарний образ Ксенія доповнила чорними атласними туфлями на масивній платформі та високих підборах з нової колекції Versace за 28 тисяч гривень, а також чорною сумкою від Prada та ефектним макіяжем.

У туфлях Versace: Ксенія Мішина показала розкішний образ (ФОТО) - фото 2

Фото: @misha.k.ua

За кілька годин публікація актриса зібрала майже 65 тисяч лайків і безліч коментарів від шанувальників: "Яка ж гарна", "Вогник", "Щоразу дивуєте образом", "Мрія, а не дівчина", "Неймовірно красива", "Це взагалі законно, бути такою гарною", "Шикарна", — прокоментували фоловери.

Коментар під фотографіями залишив і Олександр Еллерт, якого Мішина обрала у фіналі "Холостячки". Він лаконічно написав: "Дуже", але Ксенія поки що ніяк не відреагувала.

Нагадаємо, за стосунками "Холостячки" Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта спостерігала вся країна. Знаменитості то розходилися, то знову сходилися, але намагалися не посвячувати у своє життя шанувальників. Але нещодавно зірка "Кріпосної" відповіла фоловерам, чи перебуває в стосунках із шоуменом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська актриса Ксенія Мішина розповіла про те, як їй вдалося скинути 30 кілограмів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини