Головна Новини Зірки персона У зимовому "луці": Галкін показав нове фото Алли Пугачової
commentss НОВИНИ Всі новини

У зимовому "луці": Галкін показав нове фото Алли Пугачової

Російський шоумен та гуморист Максим Галкін показав свою дружину Аллу Пугачову у зимовому образі: новий кадр Примадонни

28 січня 2022, 10:50
Поділіться публікацією:

Популярний російський шоумен Максим Галкін активно веде соціальні мережі та ділиться із підписниками особистими фотографіями. Останнім часом він часто публікує кадри своєї дружини Алли Пугачової.

У зимовому "луці": Галкін показав нове фото Алли Пугачової

Алла Пугачова / Фото: @alla_orfey

На своїй сторінці в Instagram відомий гуморист показав знімок 72-річної дружини Алли Пугачової, зроблений під час зимової прогулянки. У кадрі Примадонна позує у пуховику з капюшоном пудрового відтінку та сірою шапкою. Не забула знаменитість і про макіяж, вона зробила акцент на очах, нафарбувавши їх чорно-коричневим олівцем і зробивши розтушовку тінями. На фотографії видно лише півобличчя Пугачової.

У зимовому ”луці”: Галкін показав нове фото Алли Пугачової - фото 2

Публікацію, яка зібрала понад 290 тисяч лайків, Галкін підписав "Аллуся" і поставив смайлик у вигляді червоного серця. Фолловерам знімок сподобався: "Як завжди прекрасна", "Всім жінкам бажаю, щоб їх любили також, як Максим любить Аллу Борисівну", "Цей погляд!!! Алла Борисівна незвичайна!", "Найкрасивіша", "Алла! Ви, Чудові !", — написали користувачі мережі в коментарях.

Нагадаємо, що пластичний хірург Олександр Вдовін розсекретив, як Аллі Пугачовій вдається виглядати набагато молодшою за свій справжній вік. Експерт розповів, що співачка регулярно користується унікальними методами омолодження.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що сімейний союз Максима Галкіна та Алли Пугачової багатьом шанувальникам та журналістам досі не дає спокою. Адже одні впевнені, що між ними справді є щирі почуття, а інші, навпаки, кажуть, що їхній шлюб створено виключно за розрахунком. Російський комік і шоумен відповів, що думає з приводу постійних чуток, які стосуються його стосунків з дружиною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини