Головна Новини Зірки персона Українська співачка і телеведуча оголосила про завершення кар'єри
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська співачка і телеведуча оголосила про завершення кар'єри

40-річна українська співачка і телеведуча Ольга Горбачова заявила, що завершує музичну кар'єру і йде з телебачення

13 липня 2021, 12:35 comments1282
Поділіться публікацією:

Відома українська артистка Ольга Горбачова в день свого 40-річчя зробила заяву, яка шокувала її шанувальників. Знаменитість зазначила, що завершує кар'єру співачки та телеведучої.

Українська співачка і телеведуча оголосила про завершення кар'єри

Ольга Горбачева / Фото: @gorbachovaolga

На своїй сторінці в Instagram виконавиця написала пост, в якому розповіла, що вирішила піти зі сцени та телебачення. Ольга Горбачова підкреслила, що на такий крок вона зважилася не спонтанно, він дозрівав вже кілька років і не пов'язаний з її заміжжям. Співачка не стала вдаватися в подробиці, зазначила, що незабаром все розповість.

Для своїх фанатів Ольга Горбачова вирішила влаштувати сюрприз і оголосила про прощальний тур, який пройде цієї осені.

"Маю велику надію, що після прощального туру буде тур "новонародженої" зірки, наприклад, Ольги Нікітіної", "Ми не прощаємось! Коли закінчується, щось одне — починається щось інше", "Може ще рано?", "Ольга, бажаю спалахнути з новою силою!", "Все краще тільки попереду!", — написали фоловери.

Відзначимо, що у 2006 році Ольга Горбачова почала музичну кар'єру під псевдонімом Арктика та випустила дебютний російськомовний альбом "Герої". А кар'єру ведучою почала ще в студентські роки на музичному каналі "BIZ TV".

Нагадаємо, що українська артистка і телеведуча Ольга Горбачова вперше відкрито розповіла про те, що через напружений графік роботи втратила дитину.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 81-річна легендарна співачка, володарка восьми премій "Греммі" Тіна Тернер завершила свою кар'єру і вже встигла попрощатися з фанатами. Знаменитість зізналася, що решту життя хоче провести спокійно, без камер і підвищеної до себе уваги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Матильда

13 липня 2021, 12:32

Та яка з неї пєвіца, не смішіть.. як можна залишити "кар'єру" , якої не було.. тягнули її, тягнули, та все марно.. хай займається чимсь іншим, якщо щось вміє..


Новини